dilluns, 20 de juliol del 2009

noves notícies

A la pàgina del cole (http://blocs.xtec.cat/ceiprieraalta/) hi han noves notícies.

Ja han començat les obres a l'escola provisional de Rafael de Casanovas i al Serra de Marina tenen guardat el material per l'escola. La Ma Jesús va proposar uns canvis, esperem que els acceptin. Us explico el que va treure de la seva trobada amb l'encarregat de les obres:

"ahir per fi vaig poder vure l' edifici de Rafael de Casanoves. avui comencen obres i el dia 31 d' agost faran la neteja .
la dotació del departament ( taules, cadires, dvd,...) ja està guardat al Serra de marina.
us explico una mica, és un edifici de 3 plantes i a nosaltres ens han donat l' última, haurem de pujar cada dia els 3 pisos, però tenim una excel.lent llum natural a tots els espais. He canviat la distribució de la planta i espero que me l' acceptin.
La planta baixa és una sala gran que dona a la plaça Vilaseca i serà la sala de psicomotricitat. Les aules tenen uns 50 m2.
volien que fessim l' entrada pe serra de marina, però jo no he volgut i com l' escala és petita , per repartir als nens i nenes un per un, he demanat entrar per l' aula de psicomotricitat i així fer l' entrada i sortida per la plaça."

Sobre les altres obres, ja us avisem que encara no han començat.

Un Salut!


1 comentari:

  1. Hola!!!

    Felicitats pel bloc!!!!! Quina AMPA més canyera!!!!! Es genial!!!!!

    Ja us he ficat un link al bloc del cole!

    Salutacions!!

    ResponElimina