diumenge, 29 de novembre del 2009

Reunió ampa 25/11/09

Bona nit,

el passat dimecres 25 de novembre no teníem previst cap reunió de l'ampa en el nostre horari d'atenció al públic, però com que vam comentar el què havia passat al consell escolar i vam parlar d'algun altre tema, al final va ser una reunió en tota regla. Us explico del què vam parlar:

-Vam passar comptes de la loteria venuda fins el moment i vam decidir agafar un altre talonari. Esperem que us animeu a comprar-ne, fins el 10 de desembre teniu temps.

-Davant el canvi de la reunió amb la regidora de l'ajuntament per parlar de les obres del dia 27 de novembre al 14 de desembre, primer mostrar el nostre malestar i decepció, perquè veiem que el temps se'ns tira a sobre i ningú no ens diu res. De manera que vam decidir solicitar un compromís a la regidora al qual en aquesta reunió del 14 de desembre se'ns doni per escrit i oficialment tota la informació referent a les obres de la nova escola.

-Demanar hora a l'alcaldessa per parlar del tema de les obres de l'escola.

-Demanar una reunió pel dia següent amb la Ma Jesus per exposar-li les següents qüestions (entre parèntesi i en negreta explico el que ens diu la Ma Jesus un cop exposat tot això):

1) Demanar un compromís a la regidora Begoña Bellete en el qual a la reunió del dia 14 de desembre se'ns doni per escrit i oficialment la informació que abans esmentava. Demanarem a la Ma Jesus si l'escola s'afegeix a aquesta petició (prepara una carta dirigida a la regidora i si l'ampa l'aprova, la presentarem en nom de la comunitat educativa de l'escola riera alta)

2) Preguntar-li per la reunió que havíem de mantenir amb el departament d'ensenyament sobre les obres de l'escola (parlant amb ella concluïm que com que l'ajuntament es reuneix aquesta setmana amb la generalitat per parlar d'aquest tema, el dia 14 ja sabrem també la decisió d'ensenyament)

3) Si considera una bona idea demanar hora amb l'alcaldessa (li sembla bé, i prepara una carta per sol.litar l'entrevista en nom de la comunitat educativa de l'escola riera alta)
4) Comentem amb ella el protocol de la grip A

5) Li demanem de guardar els vestits dels reis mags (els guardaran a l'escola)

6) Davant el problema que l'escola no estigui encara construida, i que les preinscripcions són al febrer, si es sap si s'han de canviar les zones i com funciona aquest tema. (a la carta a la regidora, ella afegeix que volem conèixer el mapa escolar pel curs 2010-2011)

Bona nit a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada