dijous, 18 de febrer del 2010

Reunió Junta AMPA 17 febrer 2010

Bon dia a tothom!

Ahir ens vam reunir la Junta de l'AMPA i vam parlar:

-de les obres, per veure que fem a partir d'ara. Vam decidir fer una carta a la regidora Begoña Bellete perquè ens doni informació del procés, de la licitació de l'obra. I demanar-li també una cita en dos mesos, que se suposa és el termini per adjudicar l'obra i que comencin a treballar, i que ens informin.

-sobre les extraescolars, vam parlar de fer bàsquet,futbol, manualitats,dansa, teatre, ioga... Estaria bé que propossèssiu més activitats que us interessin i sobretot si algú és expert en per exemple manualitats i s'ofereix voluntaris per donar classes, serà ben rebuda/t.

-Tenim gairebé omplert les solicituds amb tots els canvis de càrrecs a la Junta, per portar-ho a Benestar Social i fer-ho oficial.

-Vam parlar de federar-nos, però la quota és annual, per curs escolar, i pagar-la a mig curs no ens interesa si ens l'han de cobrar sencera. Ens interesa perquè ens poden assessorar en moltes coses, com per muntar les extraescolars. Trucarem a la FAPAC perquè ens informin amb més detall. (la FAPAC és una federació d'ampas: http://www.fapac.cat/

Fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada