diumenge, 21 de març del 2010

Reunió AMPA 18/03/10 (2)

Bona nit a tothom,

us paso un resum del que vam parlar a la reunió d'AMPA del 18 de març.

Del tema Extraescolars:
-tenim algunes enquestes i Piscina i Dansa guanyen per majoria de moment.Hem dit d'esperar fins la setmana que vé perquè la gent tingueu temps d'entregar més i ens fem més idea abans de prendre cap decissió. Com que el dia 24 de març tenim una reunió amb l'escola i aquest és un dels temes a tractar, ja concretarem més.
-tenim contactes amb empreses que fan extraescolars i els casals d'estiu, així que estem recabant informació, que també posarem en comú amb la direcció de l'escola.

Sobre Sant Jordi:
- En un principi haviem parlat de tenir una parada de llibres, però a l'ajuntament ens van dir que com a associació sense ànim de lucre, no podem vendre llibres que estiguin a les llibreries, és a dir, si nosaltres editessim, podríem vendre les nostres publicacions, però no podem demanar una parada pròpia. Llavors hem dit de no vendre llibres.
-volem proposar sobre Sant Jordi a l'escola unes idees, que no direm ara i aquí per si a la fi ho fem que sigui una sorpresa.

Sobre el Mercè Rodoreda:
-hem posat al corrent els membres de l'ampa sobre la visita. Té bona pinta, i bones solucions, tot i que ja ens han dit que han patit goteres i algun altre problema, però que de seguida que han trucat sempre els han vingut a solucionar ràpid el problema. Que la part d'infantil serà estructura modular com el Rodoreda però la part de primària serà d'obra convencional. Que en breu quedarem per veure plànols i la proposta que fa GISA (empresa que es fa càrrec de l'obra). Però que potser fins al juny no comencen. Això encara no es té clar. A la reunió del 12 d'abril amb l'alcaldessa potser ja tinguin informació concreta sobre les obres.

Sobre la reunió amb l'escola del dia 24/3:
-obrir un debat entre nosaltres sobre els temes que els volem exposar.

Sobre el tema ascensor:
-a partir de setmana santa jo no em faré càrrec dels torns d'ascensor de les 12:30 i 15 h. com fins ara, i aquests torns se'ls quedarà en Jose (pare de l'Alejandro).

Gràcies i fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada