divendres, 4 de juny del 2010

Reunió amb la direcció de l'escola 2/06/10

Bona nit a tothom,
aquest dimecres ens vam reunir amb la Ma Jesús, directora del centre, i vam parlar:
- Comissió d'obres: els membres de la junta de l'AMPA ens repartirem els torns per controlar durant l'estiu l'estat de les obres, en col.laboració amb la Ma Jesús.
- Sobre el menjador, l'empresa Endermar ens ha fet una bona oferta del menjar (serà catering probablement perquè de moment les característiques de l'edifici d'infantil farà que no ens posin cuina) i ha entrat en acció una altra empresa, CET10, que ofereix els monitors pel menjador i extraescolars a un preu i una fiabilitat molt bona.
- Les bates: presentem preus i acabem de concretar quan les podrem vendre, que serà durant la matriculació (l'home de la botiga ens ha assegurat que estaran preparades per dimecres de la setmana vinent).
- Per la festa de fi de curs, presentem a la direcció les propostes que tenim: una rifa, un bar amb entrepans i begudes, alguns tallers per les nenes i nens... Tenim la sala de Can Collblanch, seu de l'associació de veïns del centre (molt a prop de la guarderia Dida) pel dilluns 21 a la tarda.
- I presentem tot el material que aportarà l'AMPA per la revista de l'escola. Aprofito per agraïr a totes i tots els que heu col.laborat amb nosaltres!

Bon cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada