dimecres, 11 d’agost del 2010

Cosmocaixa


Dissabte passat vam anar a passar el dia a Cosmocaixa. Volia fer una entrada al blog per recomanar que hi aneu: no hi havia gairebé ningú, la temperatura era fantàstica, i les nenes van poder entrar al planetari a veure una peli on explicaven com funcionaven els coets i van poder entrar a les activitats del Toca-toca (no es toca cada dia una estrella de mar o una serp!) i a les del Click. No es gaire car, les activitats s'han de pagar a part. I si no voleu menjar a la cafeteria o al restaurant, podeu estar a fora fent un entrepà (si no fa un sol de torrar-se, és clar).
I avui he anat a La Caixa i he trobat aquests tríptics on s'anunciava aquest taller de reciclatge i resulta que si portes el tríptic, l'entrada al museu és gratuïta i només haurieu de pagar les activitats que volguèssiu fer. Així que si voleu, paseu pel banc, agafeu un tríptic i fins el 12 de setembre hi ha temps per aprofitar aquesta oferta.
Més informació a: http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/cosmocaixabarcelona/cosmocaixabarcelona_es.html

1 comentari:

  1. Gràcies, sempre va be estalviar dinerets, feia temps que ens ho va recomanar una amiga i potser ara aprofitan els últims díes de vacaces ananirem

    ResponElimina