diumenge, 21 de novembre del 2010

Fi de les concentracions

Vam decidir posar fi, momentàniament a les concentracions de dimecres a la plaça de la Vil.la pels motius que s'exposa en aquesta carta, que li enviem al cap dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques, a l'alcaldessa de Santa Coloma i al conseller d'Educació.

Att.


Benvolgut Sr.,

Ens dirigim a vostè com a AMPA de l'Escola Riera Alta per comunicar-li la nostra darrera decisió de suspendre temporalment les concentracions que fins el dia 10 de novembre de 2010 hem realitzat davant de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, com a protesta pel retard en la construcció de la nostra escola.
Considerem que tot i que està construïda la primera fase, corresponent a la part d'Educació Infantil, queda encara molt per donar com a finalitzada la construcció total del centre, donat que a la part d'Educació Primària hi hauran zones comuns (menjador, biblioteca, aula d'audiovisuals, aula de música, pista poliesportiva...) a part de les aules de primària pròpiament dites.
Després de rebre la notícia, per part de l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, de l'aprovació del presupost per la construcció de la segona fase, creiem que ara ha de començar tot el procès de concessió d'obra, etc.... Aquest és el motiu que ens ha portat a deixar les concentracions momentàniament, confiant que a partir d'ara tot segueixi el seu curs i poguem tenir pel setembre del 2011 la totalitat del centre, evitant d'aquesta manera problemes com els que hem tingut fins ara, trasllats, canvis i adaptacions que han hagut de viure les nostres filles i fills. Perquè tots aquests fets, per molt que des de totes les Administracions implicades ens han dit reiteradament que no afecten a les criatures, els podem asegurar que afecta els afecta i molt. Esperem que tot el que ha passat serveixi per evitar que torni a pasar, tant a la nostra escola pel què fa a la segona fase com a d'altres centres.
Com hem fet fins ara, continuarem fent el seguiment de les obres i demanat informació per veure el progrès del projecte. Pel mes de gener de 2011 sol.licitarem una reunió amb vostès on ens informin de la situació de la construcció de la segona fase de l'escola. I desitgem no haver de realitzar més protestes ni concentracions, perquè això voldria dir que tot va bé, que al cap i a la fi és el que tots desitgem.


Atentament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada