divendres, 16 de setembre del 2011

Resum reunió direcció 13/09/11

El passat dia 13 vam mantenir una reunió amb la direcció de l'escola on vam parlar:

  • De la quantitat d'alumnes aquest curs. A P3 estem complets. A P4 i P5 hi ha alguna baixa però es compensa amb l'arribada d'alumnes nous.

  • Aquest tenim dues cuineres noves, és possible que en un moment donat, fet el rodatge de la cuina, es quedi només una. Hi ha elements nous a la cuina (un congelador, una nevera més gran, una fregidora) i el menjar no vé preparat des de Endermar, sinó que s'acaba de cuinar a l'escola.

  • Confirmem que hi haurà una comissió de menjador al Consell Escolar. Encara està per decidir qui serà el representant dels pares, donat que a la comissió de menjador de l'AMPA tenim tres pares: Mari (mare de la Noa de P5), Jose (pare de la Carla de P5) i Sergio (pare de l'Ainhoa de P4). Recordeu que el menjador el porta l'escola i a ells heu de dirigir les vostres queixes, però també tindreu el consell i suport de la comissió de menjador de l'AMPA si el necessiteu.

  • Ens han informat de la dotació de diners pel programa de reutilització de llibres. Nosaltres no en tenim de llibres, i aquest diners el destinen a material didàctic que necessiten les nenes i nens.

  • Ara mateix hi ha 5 famílies becades pel menjador (eren 6 però una s'ha donat de baixa). Ens falta saber si al setembre en donen més.

  • Per la psicomotricitat recorden que tenen l'opció de fer-la al pavelló Juan del Moral o al gimnàs de l'IES La Bastida. Encara estan estudiant aquesta possibilitat. De moment la psicomotricitat la faran al rebedor d'entrada de l'escola.

  • El proper Escolar es cel.lebrarà a l'octubre, i entre d'altres temes hem de parlar i votar l'aprovació del Projecte Educatiu de Centre, la Memòria del curs passat, i el Pla Annual de Centre. Aquests documents estan a l'escola per les famílies que us ho volgueu mirar

  • Parlem de les extraescolars, però com que la reunió amb CET10 la tenim al dia següent, deixem el tema per més endavant.

  • Sobre les bates, és possible que els dos primers cursos de primària encara en portin els alumnes, així que si voleu encarregar talles, esteu a temps fins divendres 16 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada