dimarts, 10 d’abril del 2012

III Setmana Cultural (17 al 23 d'abril)

Ja arriba!! La III Setmana Cultural de l'Escola Riera Alta!!! Aquest any dedicada a la Poesia.

Des de l'AMPA ens fa molta il.lusió participar i us explicarem que hem preparat i en què ens podeu ajudar.

LOLA CASAS: L'AMPA ha parlat amb aquesta dona, que escriu poesia per infants, i vindrà a l'escola a fer uns recitals pels alumnes. Serà el dia 17 d'abril al matí, per inaugurar la Setmana Cultural. Si voleu tenir més informació d'ella: http://www.lolacasas.com/wordpress/?page_id=3

TALLER DE ROSES: Cada any, l'AMPA regala un punt de llibre i una rosa feta amb material reciclat a cada nen i nena. Aquesta vegada l'escola ens ha proposat que la fem amb els alumnes en horari escolar. Serà el dijous 19 d'abril a les 15 h. Necessitem voluntaris per fer els tallers. Podeu passar pel despatx de l'AMPA dins el nostre horari per apuntar-vos.

LLEGENDA DE SANT JORDI : Farem pels alumnes la representació de la llegenda de Sant Jordi. Ho farem amb unes titelles, que farem nosaltres.
Les representacions seran el dia 23 d'abril a les 11:30 h. (P3) i a les 15 h. (P4 i P5). Si algú s'anima a fer algun dels personatges, teniu fins a aquest divendres 30 de març per apuntar-vos al casting! Demaneu per la Glòria (dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 18 h., i dimecres de 9 a 10 h.) Si no us va bé aquest horari, veniu a dir-ho igualment!

III INTERCANVI DE LLIBRES: Aquesta iniciativa la fem des que va començar l'escola i ens agrada molt! Es tracta que des de que rebeu aquest full i fins el 13 d'abril cada nena i nen porti a l'escola un llibre que es quedarà exposat a l'escola durant la setmana cultural i el dia 23 d'abril podran emportar-se un altre. ATENCIÓ: el llibre que porteu es queda a l'escola i el pot agafar un altre alumne, és a dir, que penseu que el llibre que han de portar no tornarà a casa! I MOLT IMPORTANT: els altres anys moltes famílies no han col.laborat en l'intercanvi, no han enviat el nen/a a l'escola amb el llibre, però l'AMPA vol que tothom tingui un llibre aquest dia i el que feiem era agafar contes de casa nostra perquè cap nen de l'escola es quedès sense. Però després de dos anys heu d'entendre que ja no tenim més llibres per donar, i són llibres que li estem treient a les nostres filles i fills, així que si us plau, col.laboreu, és pels vostres fills!

Com a novetat, també es farà un INTERCANVI DE LLIBRES D'ADULTS: Es farà el 23 d'abril a les 12:30 h. i a les 16:30 h. En aquest intercanvi només podran participar els adults que portin un llibre.

POEMES AL BALCÓ: Decorarem l'escola amb unes plantes mooolt particulars... ja veureu!!!

PARTICIPEU!!! ANIMEU-VOS!!! I SOBRETOT DISFRUTEU DELS LLIBRES I LA POESIA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada