dimarts, 10 de juliol del 2012

Reunió regidor educació Ajuntament 9 juliol 2012

Bona nit

Aquest dilluns 9 de juliol ens hem reunit amb el regidor d'educació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Diego Arroyo, i la Secretària-Coordinadora de CEM de l'Ajuntament, Rosa Perea.

Hem parlat:

-Sobre l'ubicació del despatx de l'AMPA durant les obres. Donat que cedim l'espai a la direcció de l'escola i les mestres durant aquest temps (ja que la sala de mestres es necesita per fer les classes de 1r de primària), finalment hem acordat amb l'escola conviure i compartir aquest espai, com ja vam fer durant el 2009-10 al "piset" i durant el 2010-11 al Mercè Rodoreda. De manera que no necesitem que l'Ajuntament ens cedeixi/busqui cap lloc per portar a terme la nostra feina.

-Sobre la seguretat viària de l'escola, fins ara no hem tingut mai vigilància i control a les entrades i sortides de l'escola. Al llarg del curs ens vam posar en contacte amb l'Ajuntament sobre aquest tema i se'ns va dir que les plantilles ja estaven donades i no havia cap agent cívic que pogués donar cobertura a la nostra escola.
Així que avui hem demanat que pel curs 2012-13 l'escola Riera Alta pugui comptar amb aquest servei al igual que la resta d'escoles.
Però pel que sembla, des de la Generalitat no es donaran plans d'ocupació i no hi haurà agents cívics per cobrir aquest servei, a la nostra ciutat, i s'ha d'estudiar quina solució s'adopta.
Sobre els talls de carrer els dimarts groc que hem fet durant el curs 201-12, es tractarà a la propera reunió de l'Agrupació amb el regidor (dimecres 11 juliol 2012 a les 18:30 h. a la nostra escola).
De cara a les sortides que es faran el proper curs, comentem que fins ara quan venien els autocars a recollir els alumnes, el trànsit es tallava de tal manera que moltes vegades l'autocar havia de estar parat el temps justíssim i si és possible comptar en aquests casos amb policia. Se'ns diu que si passem el calendari de les sortides amb temps, es pot parlar amb la policia local.

-Sobre les obres de l'escola, en principi tot va endavant i no ha sortit cap entrebanc al terreny.

-Sobre l'extraescolar que farem al casal Riera Alta, ultimem uns detalls.

-Comentem el cas de les dues matriculacions a primer que hem tingut a la nostra escola (veure l'entrada en aquest blog http://amparieraalta.blogspot.com.es/2012/07/consell-escolar-19-juny-2012.html ), l'Ajuntament va parlar amb el Departament i es veu que aquest no va bloquejar a temps el programa per les matriculacions i d'aquí que hagin dues matriculacions a primer, però que el programa ja està bloquejat.


Com totes les reunions, els socis de l'AMPA podeu consultar el llibre d'actes per tenir més detalls, o demanar-nos més informació a amparieraalta09@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada