dilluns, 10 de setembre del 2012

Sobre l'inici de curs

Bon dia a tothom,

ja sabeu que la nostra AMPA majoritàriament recolza la vaga del proper dia 12S i us convidem  a no portar les nenes i nens a l'escola i trobar-nos a les 10 h. a la plaça de la vila.

Pels que no tinguin memòria o pels que no coneixin l'història, això us pot ajudar http://educa-gramenet.blogspot.com.es/2012/03/escola-riera-alta-historia-dun-munt-de.html, a recordar que no és la primera vegada que no comencem el curs i baixem a la plaça de la vila, perquè no només protestem per les retallades en l'educació pública, sinó que aquesta AMPA porta ja uns anys lluitant perquè ens construeixin TOTA l'escola Riera Alta.
I al setembre ens trobem que novament els nens i nenes que van iniciar aquesta escola, no tenen un lloc apropiat on fer classes, i s'hauran de repartir entre una sala de mestres i una sala de psico/menjador.

És una situació que afecta a tots els cursos perquè que tota l'escola ha de sortir al casal o al poliesportiu a fer psico, els que es queden a menjador han de sortir al casal a menjar,  no es podran desdoblar amb normalitat grups, a veure com celebrem la castanyada o la festa de nadal si l'altra escola no està enllestida pel desembre amb tanta gent i tantes altres coses que volen dir que aquesta situació afecta a tot l'alumnat.

No és la intenció ofendre a ningú amb aquestes paraules, atenció! només dir les coses clares perquè tots tinguem la mateixa informació i a partir d'aquí triar el que creiem millor.

Un salut!!!

2 comentaris:

  1. Tens tota la raó, no és només per l'educació és pel col · legi i per totes les mentides que ens han explicat aquests anys.I el dit l'altre dia, quants més siguem més aconseguirem, aquí no hi ha bons ni dolents, només hi ha implicació o passotisme.

    ResponElimina
  2. Compteu amb mi. Ens veiem dimecres a la Plaça.

    Xavi Barquero.

    ResponElimina