dijous, 5 de setembre del 2013

Informació Extraescolars curs 2013-2014

Benvolgudes famílies;

a la reunió de dilluns dia 9 a l'escola us passarem informació referent a l'AMPA, entre elles les extraescolars. Us avancem aqui quina és la proposta d'extraescolars per aquest curs.
Donat que les inscripcions es comencen a rebre a partir del 13 de setembre, així tindrem temps de mirar-ho amb calma i ens podeu fer les consultes que volgueu, tant dilluns 9, com el dia 12 en horari de despatx, o a travès del correu electrònic (amparieraalta09@gmail.com)


Es fan de dimarts a dijous de 16:30 a 17:30 h. i d'octubre a maig, excepte piscina que dura fins al juny. Hi ha preu diferenciat entre soci i no soci. S’ha d’haver pagat la quota de soci de tot el curs per beneficiar-se dels descomptes.
El pagament es pot fer en efectiu al despatx de l'AMPA o es pot domiciliar.

PROPOSTA
Fins ara teniem piscina, anglès, casal de tarda/ludoteca. Ara afegim teatre, ball modern, iniciació esportiva (aprovat a l’última reunió de socis celebrada al juny de 2013).
. Casal de tarda/ludoteca: De P3 a P5. De dimarts a dijous de 16:30 a 17:30 amb CET 10. Podeu triar un, dos, o tres dies.
.Anglès: de P3 a 2n. Els dimarts de 16:30 a 17:30 h. amb Centre Català Comercial
.Piscina: de P3 a 2n. Els dimecres de 17 a 17:45 h. a DUET Fondo. Tenim 35 places, 30 de les quals estan ocupades per alumnes del curs passat, és a dir, hi ha 5 lliures. S’ocuparan per ordre d’entrega del full d’inscripció i la resta quedaran en llista d’espera, també amb l’ordre d’entrega de la sol.licitud.  Cada mes es penja un calendari a l’entrada de l’escola perquè s’apuntin dues persones, que durant la classe de natació han d’estar a baix a la piscina per si les nenes i nens necessiten anar al bany, avisar el familiar si passa quelcom (es necesita una persona d’infantil i una de primària) A part hi haurà una persona responsable de l’activitat, el Sergio, secretari de l'AMPA, que servirà de pont entre la piscina i l’AMPA, a la qual us podeu adreçar per qualsevol dubte, suggerència.
-Ball modern: De P5 a 2n. Es fa els dimecres de 16:30 a 17:30 i ho fa la Tere, una noia de Santa Coloma amb molta experiència. Es treballaran diferents tipus de balls actuals, gestualitat, expressió corporal. Pot ser un grup d’uns 10 alumnes.
-Teatre: De P4 a P5 i de 1r a 2n. Es fa els dijous de 16:30 a 17:30 h. i ho fa EQM-Serveis culturals, una empresa de Santa Coloma, amb companyia teatral pròpia. Es farà un tast de diferents disciplines: circ, titelles, teatre, màgia. El grup seria d’entre 8 i 15 alumnes. De les persones apuntades, ha d’haver 1-2 responsables de l’activitat que s’encarregaran de elaborar les llistes, controlar l’assistència, està en contacte amb la persona/empresa que la realitza per qualsevol consulta o incidència.
-Iniciació Esportiva: De P3 a 2n. Es farà els dimarts de 16:30 a 17:30 h. amb CET 10. Pels més petits activitats psicomotrius. I per 1r i 2n una iniciació a diferents esports. . De les persones apuntades, ha d’haver 1-2 responsables de l’activitat que s’encarregaran de elaborar les llistes, controlar l’assistència, està en contacte amb la persona/empresa que la realitza per qualsevol consulta o incidència.
Durant les extraescolars, ha d’haver a l’escola persones responsables per obrir/tancar la porta, atendre les necessitats dels monitors, atendre les necessitats dels nens i nenes. Hi ha la possibilitat que la/les persones responsables de l’activitat hi sigui de manera fixa, o que hi hagi una rotació, igual que a piscina.
El termini per rebre sol.licituds s'obre el dia 13 de setembre dins l'horari provisional de l'AMPA (de dilluns a divendres de 9 a 9:30 h. i dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 17:30 h.) Recordeu que per inscriure´s a piscina es rebren les sol.licituds amb número d'ordre!!!

Teniu de temps per apuntar-vos fins el 18 de setembre, a partir d’aqui si hi ha prou alumnes per omplir el grup de les extraescolars proposada, es tirarà endavant. En el cas que no s’arribi al mínim d’alumnes, s’haurà de suspendre l’activitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada