dimarts, 8 d’abril del 2014

Beques de menjador - Important

Benvolgudes famílies,

com ja sabeu, és obert el termini per demanar les beques de menjador que ofereix el Consell Comarcal.
Aquest any hi ha novetats, com per exemple, aquesta convocatòria serveix també per les beques de menjador que dona l'Ajuntament.
L'escola aquesta vegada és la receptora de la documentació i l'envia al Consell Comarcal per tal aquest faci la valoració/baremació (fins ara l'escola feia aquesta feina).

Un cop al Consell Comarcal, l'Ajuntament s'hi posarà en contacte per tal de complementar les beques del 50% del Consell, afegint el 50% que falta fins aconseguir el 100% de la beca, i continuarà becant amb el 100 % a les famílies que no compleixin amb els requisits del Consell Comarcal però si els de l'Ajuntament.

No oblideu adjuntar amb la documentació referent a la hipoteca/lloguer que esteu pagant, donat el Consell Comarcal no té en compte aquest fet, però l'Ajuntament si i d'aquesta manera, quan demani la documentació al Consell Comarcal, podrà tenir en compte les despeses referents a vivenda de les famílies.

També ens van indicar des de l'Ajuntament, que si necessiteu un justificant de convivència, per tal de no saturar l'OIAC, el podeu demanar de dues maneres:
-via web, i us l'envien a casa en un termini d'uns tres dies
-a l'escola, i aquesta li reenviarà la sol.licitud al departament d'educació de l'Ajuntament, que faré el justificant i l'enviarà a l'escola.

I sobretot recordeu que teniu fins el 25 d'abril!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada