dimecres, 21 de maig del 2014

Full de reclamacions de la Comissió de Menjador

Benvolgudes famílies,

el passat 13 de maig ens vam reunir la comissió de menjador de l'AMPA i entre d'altres coses vam acordar fer un full de suggerències/reclamacions sobre temes de menjador, atesa la quantitat de demandes/consultes que ens feu arribar al llarg del curs.
La manera correcta, com algunes famílies ens heu suggerit, és rebre aquests temes en un full tipus, que també prepararem per coses generals de l'AMPA.

Aquest full en concret de les suggerències/reclamacions us el podeu descarregar des de l'apartat d'aquest blog de "Documentacio"

https://docs.google.com/document/d/1aLL9MVw6oaCHk-SYDuS2xrA7F6tXZ62SmnM6ul0cKl8/edit?usp=sharing

i portar-lo al despatx de l'AMPA dins el nostre horari d'atenció a les famílies (dilluns i dimarts de 9 a 9:30, i dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 18 h.) o a la nostra bústia.

Recordeu que el servei de menjador el té contractat i el gestiona l'escola, i a ells podeu adreçar-vos si teniu qualsevol dubte/queixa. Això vol dir que la comissió de menjador de l'AMPA pot gestionar, orientar... les famílies segons el què ens marca la llei i representar les famílies sócies davant l'escola, però no podem solucionar cap problema ni decidir res.

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada