dimarts, 3 de juny del 2014

Sobre la redada

Benvolgudes famílies, 

arrel de la notícia publicada http://totgramenet.cat/el-piso-de-la-abuela-como-almacen-de-venta-de-droga-en-domicilio-del-barri-de-la-riera-alta-de-santa-coloma/, us expliquem el què sabem.

El passat 23 de maig, dies després d'un gran desplegament de mitjans i efectius policials als voltants de l'escola, ens va convocar el regidor Antonio Carmona a una reunió a l'escola, juntament amb la direcció, cap dels mossos d'esquadra i de la policia local.

Ens van informar que feia uns mesos, i arrel de la presència d'heroïnòmans, xeringues, i a partir de les reclamacions que tant l'AMPA com l'escola els havia fet arribar, treballaven amb molta cura en el què presumptament era un delicte contra la Salut Pública.
No se'ns va informar anteriorment de l'operació per tal tot sortís bé, i poguessin reunir prou proves com per presentar al jutge.

El resultat va ser la redada que molts de nosaltres vam presenciar, i pel què semblava, aquell mateix matí entraven a disposició del jutge, amb altes probabilitats segons el cap dels mossos, que no en sortissin.


La sorpresa va ser a la tarda, quan estàvem al parc i vam veure passar els tres detinguts per davant de l'escola. Vam trucar al regidor Carmona i ens va anunciar què, efectivament, el jutge els havia deixat anar.

Fins aquí és tot el què sabem.

Esperem que no tornem a tenir als voltants de l'escola aquest perill per petits i grans, i que la Justícia faci el seu comès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada