diumenge, 27 de setembre del 2009

Reunió del dia 22 de setembre

Hola a tothom!

Entre les coses que vam parlar l'altra dia la Junta de l'AMPA i la direcció del CEIP:

-una va ser decidir de fer una Assemblea de l'AMPA pels pares el proper dia 5 d'octubre a les 16:30 h. per presentar-nos, informar-vos de qui som i quina és la nostra missió i escoltar el què ens hagueu de dir. També us informarem sobre les eleccions al Consell Escolar, que es celebraran el proper 14 d'octubre. És molt important que assistiu totes i tots.

- Sobre el Consell Escolar, dir-vos que l'han de formar: la directora, la cap d'estudis, el secretari pedagògic, un mestre, una mare/pare de l'AMPA i un representant de l'Ajuntament. El 5 d'octubre us presentarem quines candidates/ts hi ha per part de l'AMPA. El 7 d'octubre sortiran les llistes amb totes les mares i mares que heu de votar, juntament amb les candidatures. I el 14 d'octubre seran les eleccions al Consell Escolar.

- Encara estem esperant una resposta de l'AMPA del Serra de Marina per si ells fan activitats extraescolars per a P-3. Així si algú es vol afegir, fer-ho. Però encara ens han de dir si fan activitats i si els sembla bé compartir-les amb nosaltres.
Les festes (castanyada, Nadal,...) probablement les farem pel nostre compte.

- Per fer les festes, com que no disposem d'un espai adient perquè el nostre cole és una mica petit, estem mirant de parlar amb el Casal del Riera Alta, o del Casal Masfonollar. De tot això ja us informarem amb temps.

- Ja han concretat data i lloc de les colònies: seran el 21 i 22 d'abril a Can Montcau (La Roca del Vallès).

Un salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada