dimarts, 29 de setembre del 2009

Sobre l'ascensor

Hola a tothom!

Li passem aquest escrit a la Direcció del CEIP:

"- El tema de l’ascensor. Suposem que alguna raó havia per posar-hi clau, però no la coneixem. El què si veiem és que hi han persones grans que venen a portar les criatures que tenen problemas per pujar els tres pisos; dones embarassades que necesiten fer exercici, però pujar tantes escales no és exercici, és un patir!; i el tema dels bebés que moltes vegades estan dormint i segons com no els podem deixar sols a baix.
Entenem totes les particularitats del nostre cole, però això no treu que tenim uns drets. Si no arriba per un conserge que pugui controlar la porta i l’ascensor, alguna cosa hem de fer. O bé desbloquejar l’ascensor a les entrades i sortides, o bé algú de vosaltres hauria d’estar amb la gent que PER NECESSITAT hagi d’agafar l’ascensor per pujar(perquè per baixar en general no cal, i molta gent abans s’aprofitava de l’ascensor quan podia baixar i pujar perfectament). Crec que si algú està pendent de l’ascensor i posem uns bons cartells per dir que només s’han de fer servir en casos concrets (embarassades, persones amb mobilitat reduïda, bebés..) seria més just. A veure què us sembla i què si pot fer."



Ja us direm en què queda. També us demanarem en el cas que el poguem fer servir, que siguem responsables i només el facin servir les persones que REALMENT ho necessiten.

Un salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada