dimarts, 27 d’octubre del 2009

Conclusions reunió ampa 26/10/09

Hola a tothom!

Ahir ens vam reunir la Junta de l'AMPA (ens hauria agradat que assistís alguna mare o pare a la reunió, us esperem a la propera!) perquè teniem uns quants temes a tractar.

Com que avui dimarts 27/10 teníem una reunió amb la regidora Begoña Bellete, hi havia uns temes que li voliem plantejar:

1) sobre l'espai per festes, vam decidir demanar com a primera opció el Casal del Barri Llatí. Sabem que s'està acabant un edifici totalment nou amb equipaments socials pel barri llatí que hauria d'estar llest per finals d'any. Si no ho estigués i ens el deixessin per la festa de Nadal, hi ha el Casal del Barri Llatí de tota la vida. Com a segona opció, hem decidit preguntar per l'Associació de Veïns del Centre, que és una casa una mica més a baix del Casal Riera Alta, abans d'arribar a la "Dida", i on hi ha diferents entitats.

2) sobre el tema de l'ascensor, demanar que ens permetin fer-lo servir per les persones que tenen més dificultats: gent gran, embarassades, mares/pares amb bebés, persones amb mobilitat reduïda. I demanar un conserge que s'encarregui del control de l'ascensor. En el cas que no ens donin un conserge, demanar una clau per l'AMPA i ja ens encarregariem nosaltres de vetllar pel funcionament de l'ascensor durant les entrades i sortides d'alumnes.

3) demanar un despatx per les reunions de l'AMPA al Casal del Riera Alta, ja que fins ara ens reunim a cafeteries o al bar del mateix casal.

4) sobre el tema de construir primer la part d'infantil al solar que ja es té, i deixar la part de primària quan el tema de les expropiacions s'hagi resolt:
- demanar que es construeixi P-3, P-4 i P-5 (l'Ajuntament és partidari de construir només, de moment, P-3 i P-4), amb tots els equipaments (menjador, sala psicomotricitat, sala de música, sala de informàtica, pati...)


A part d'aquest temes que hem plantejat avui a la regidora, d'altres temes que van acordar:

- Fer una reunió amb la direcció de l'escola per parlar de la informació que treguem de la regidora, de la festa de nadal,...

- Sobre el funcionament de l'AMPA, no volem que sigui un AMPA de "converses de passadís" entre els membres de la Junta, ni de decisions unilaterals davant dels problemes o temes que ens van sorgint. Creiem que hem de convocar reunions de la Junta, a la que desitgem que s'apuntin el màxim de mares i pares, i decidir-ho tot entre tots i totes en Junta. I un cop fet, comunicar les conclusions a la direcció del centre, als pares, a l'ajuntament o a qui pertoqui segons els temes que haguem parlat a la reunió. Hem parlat de fixar una reunió cada 15 dies, a no ser que hi hagi temes que ens facin fer més reunions. Quan concretem el dia fixe que farem aquestes reunions, repeteixo, veniu, si us plau. Com més ulls serem, més i millor veurem.

Fins la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada