dijous, 22 d’octubre del 2009

Quota AMPA

Hola a tothom!

A la reunió d'ahir dimecres es va passar un paper amb el no. de compte de l'AMPA per ingressar la quota.
Evidentment, hi ha diferents maneres de pagar-la: o bé 5 € mensuals, o bé pagueu un trimestre de cop (15 €) o també tot l'any (45 €). No tenim cap preferència per com pagueu, cadascú ho faci com vulgui. Sí que és cert que potser si ho feu mensual, us cobrin una comisió que es notaria menys si féssiu un pagament més gran. Però cadascú és lliure de pagar com vulgui, a l'AMPA això no li afecta.
També recordem que si no us va bé ingressar-lo en compte, la Ma José Giménez Barrios (mare d'en Joan, dels núvols) és la tresorera i disposa de rebuts per si ho voleu pagar en efectiu. En el cas que no pogueu contactar amb ella, podeu donar els diners juntament amb el nom de la nena o nen a la Ma Jesús i ella ens ho farà arribar.

És important formar part de l'AMPA, perquè és també implicar-se i formar part de l'Escola Riera Alta. I són importants els diners de la quota per poder fer coses per les nostres filles i fills. Tenim la festa de Nadal, i farem segons el pressupost que tindrem, evidentment. Però ens agradaria que participessiu.

Un salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada