diumenge, 4 d’abril del 2010

Reunió AMPA (24/03/10)

Del que vam parlar a la reunió de l'AMPA del dia 24 de març:

- Extraescolars: Un cop fet un repas de les enquestes, i amb el que hem parlat a la reunió de l'escola, quedem que mirarem això del "tastet" que ofereixen algunes empreses, a més de continuar pensant en les activitats que més heu dit que us interessen (tot i que bàsquet, piscina i futbol ho veiem complicat).

- Menjador: de moment valorem dues empreses, Endermar i la Fundació Catalana de l'Esplai. També hem d'esperar a saber quina cuina o equipament tindrem a l'escola nova abans de confirmar el servei que contractarem.

- Sant Jordi: Estem d'acord amb totes les propostes que ha fet l'escola de cara a la setmana cultural del 19 al 23 d'abril. Sobretot és important la col.laboració de tothom, mares i pares, per tal que les nostres filles i fills tinguin un gran Sant Jordi.
Nosaltres hem proposat un mercat d'intercanvi de llibres pels alumnes. Us avancem que podeu anar fent neteja a casa de llibres, per tal que els portin a l'escola i els puguin canviar per d'altres que tindrem allà preparats.

- Reunió amb l'escola d'aquest mateix dia: repasem el què hem parlat.

- Reunió Consell Escolar: Repasem els temes que hem parlat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada