diumenge, 4 d’abril del 2010

Reunió escola 24/03/10

Bona tarda,

a la reunió que vam mantenir amb l'escola el dia 24 de març, vam parlar dels següents temes:

- Menjador: presenten diferents pressupostos de diferents empreses. Els mirarem i els direm què ens sembla.

- Extraescolars: exposem el resultat de les enquestes que us vam passar (us agraïm molt la vostra col.laboració!). Us avancem que activitats com bàsquet o futbol no són gaire factibles per a nenes i nens tan petits i pot ser fins que siguin més grans no les podran fer. Moltes empreses ofereixen un "tastet", que són diferents activitats combinades (manualitats, dansa, titelles...) reapartides al llarg del curs perquè no es faci pesat als alumnes. I la piscina sortiria molt cara, a més que necessitariem l'ajut voluntari de mares i pares per acompanyar-los.

- Colònies: De moment tenim 16 alumnes apuntats, tot i que falten alguns per confirmar-ho amb el pagament. És a dir, famílies, les colònies perillen, així que us animem a apuntar les vostres filles i fills!

- Comissió d'obres: un cop haguem tingut la reunió amb l'alcaldessa, prevista en un principi pel 12 d'abril a les 18:30 h., ens proposa l'escola fer una comissió d'obres per fer un seguiment, amb un membre de l'escola i un altre de l'AMPA.

- Sant Jordi: proposen fer una setmana cultural del 19 al 23 d'abril, amb diferents actes. Posem en comú les propostes d'ambdues parts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada