dilluns, 6 de setembre del 2010

Convocatòria

Demà dimecres recordeu que no portarem les nostres i fills a l'escola, ens trobem a la plaça de la Vil.la a les 10h.

4 comentaris:

  1. Coma a mare i veïna del barri Riera Alta us animo a continuar lluitant per la vostra escola. Un Ampa fort fa una escola de qualitat.
    També sortiu al diari gratuït 20 minutos.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, pels ànims i per lo del 20 minuts!
    Continuarem lluitant!

    ResponElimina
  3. Avui ha estat un dia molt especial. Hem compartit una estona a la Plaça de la vila..últimament ens veiem molt.A més aquesta tarda, en l'acte d'inici del curs hem pogut sentir en paraules del President de la Generalitat en el IES Numancia, que està previst el finançament de la segona fase de construcció del Riera Alta. Ha estat un moment molt feliç per a l'Alcaldessa i per a mi mateixa....Per tant segueixen en ferm amb el compromís adquirit al mes de juliol.
    Seguim en contacte
    Begoña Bellette (regidora d'educacio)

    ResponElimina
  4. Hem rebut moltes notícies referents a la segona fase, com aquesta que expliques Begoña, i esperem que totes es facin realitat el més aviat possible. Com t'he dit aquest matí, gràcies per deixar comentaris i per les aclaracions i informacions que ens dones.

    Sento dir que per mi no ha estat un dia especial, sinó molt dur. Portem un estiu que ni els pares ni els nens es mereixen, de reunions, nervis i de tantes coses per aconseguir tenir l'escola. I també molt i molt trist, perquè avui era el primer dia d'escola de les meves filles, sobretot de la meva Candela, que havia de començar P3, el seu primer dia de cole! i mira on l'ha hagut de passar.
    Però erem tants allà a la plaça de la Vil.la en la mateixa situació, que les penes es superen!

    ResponElimina