dijous, 16 de setembre del 2010

Visita obra!!!

Bon dia a tothom!

Entre una cosa i altra: que avui dijous a les 12 h. han programat una visita a l'obra. Ens han avisat amb un parell de dies d'antel.lació i ens han canviat la visita de dimecres a les 10 a avui. Ens hem queixat a la regidora de l'ajuntament per avisar tan just, per fer-ho al matí i per fer-ho a l'hora que surten els nens, i ens ha dit que no depèn d'ells, que és cosa de l'empresa constructora. Ahir a la plaça de la Vil.la pensavem que passaria la regidora i li voliem demanar nom i telèfon de la persona de l'obra amb qui hem de parlar per demanar hora, però com que no la vaig veure, li vaig enviar un correu ahir a la nit. Esperem tenir aquestes dades i concertar una visita a l'obra pels pares on puguin anar els pares.

Vagi bé!

5 comentaris:

  1. Bona tarda a tots i a totes.
    Aquest mati hem tingut oportunitat l'Alcaldessa , la directora i jo mateixa de fer una segona visita d'obres al nostre futur centre. Hem pogut comprovar, crec, com és de real el ritme màxim al que estan treballant. I com sense voler, una visita interfereix en el avenç de les obres tenint en compte el moment de projecte en el que ens hi trobem. Hem estat amb la màxima responsable de la obra per part de Gisa i hem quedat en que en uns 15 dies i en horari de tarda (a les hores que menys afectem al funcionament de la obra) farem una altre visita amb pares i mares.
    Ens han tornat a afirmar, que l'escenari màxim de dates de finalització d'obres serà, com hem dit sempre, el 19 d'octubre.
    Ens han explicat el projecte i el moment en el que ens hi trobem. Des de fora hem vist com ja estan instal.lades les pissarres i els suros (quina il.lusió!!), les parets pintades...i que estan ja amb la instal.lació dels vidres exteriors...

    Encara que l'horari no ha estat l'apropiat perque puguéssiu acompanyar-nos, ens ha servit per continuar fent el seguiment (el nostre arquitecte ja ho fa, però veure-ho amb els nostres ulls és molt tranquilitzador).

    Com sempre, seguim treballant.

    Begoña Bellette (regidora d'Educació)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, Begoña

    ResponElimina
  3. Sort que ha pogut anar Ma.Jesus i les seves paraules ens dòna tranquil·litat del desenvolupament en les obres, hagués estat be i aquesta era la idea, de que algun pare en un horari comprensible hagués pogut anar, tampoc ens hem entes aquesta vegada quan ho vam parlar

    ResponElimina
  4. Parece que todo va bien ,esperemos que los permisos esten listos.

    y no tengamos que estar pendientes de unos papeles.

    Gracia al AMPA por mantenernos informados de todo lo sucedido.

    ResponElimina
  5. Gracias Silvia, para eso estamos.

    Encara estic esperant que em passin telèfons per parlar amb els de l'obra, però com que han concertat que en dues setmanes faran una altra, a veure si hi ha sort i deixen que els pares assistim.

    ResponElimina