dimarts, 15 de febrer del 2011

Carta a la Consellera

Bona nit a tothom,
la setmana passada vam enviar una carta de presentació a la nova consellera d'Ensenyament, la Sra. Irene Rigau:

A l'att. Hble. Sra Irene Rigau i Oliver

Consellera d'Ensenyament

Generalitat de Catalunya


De l'AMPA Escola Riera Alta

Santa Coloma de Gramenet




Benvolguda Sra. Rigau,


En primer lloc felicitar-la pel seu càrrec i desitjar-la molta sort en aquest nou camí que inicia, i que ens afecta a tantes famílies, donat que l'Ensenyament va dirigit a les nostres filles i fills.


Som l'AMPA de l'Escola Riera Alta, amb dues classes de P3 i dues de P4, que va començar el seu camí com a escola de nova creació el curs 2009/2010. La peculiaritat fou que ho vam fer en un edifici provisional, donat que l'escola en si no va estar construïda pel dia que començava el curs tal i com ens van prometre en el moment de fer les preinscripicions. Hem hagut d'esperar al 25 d'octubre de 2010, havent començat el curs 2010/2011 en un altre lloc provisional, per finalment deixar les nostres filles i fills a la seva escola vertadera i definitiva. Tot això després de moltes reunions de les famílies, cartes a les diferents Administracions, sortides a mitjans de comunicació i protestes per la nostra situació. Però tot i que hem aconseguit que estigui construïda la part d'Educació Infantil, encara ens falta la part d'Educació Primària, i la necessitem. Perquè entre d'altres coses, actualment no tenim menjador a l'escola, es fa servir la sala de psicomotricitat, i la psicomotricitat es fa en una aula de P-5 (actualment buida) a l'espera que el menjador estigui ubicat a la part de Primària. Si pel setembre de 2011 no està l'escola d'Educació Primària construïda, ens veiem amb el problema que les aules de P5 estaran ocupades pels alumnes que pugen de P4 i aquesta sala de psicomotricitat: servirà pel què és? O continuarà com a menjador? És a dir, tindrem una manca d'espais que afectarà al desenvolupament de l'activitat de les nenes i nens (també ens faltarà espais per extraescolars, festes i celebracions de l'escola...)


Ens adrecem a vostè per saber quina és la situació actual del projecte de la construcció de l'Escola de Primària de Riera Alta. I demanar per part del seu Departament que s'estableixi un canal de comunicació en ambdós sentits per treballar plegats i aconseguir que aquest projecte arribi a bon fi.


Molt Atentament,



Santa Coloma de Gramenet, 7 de febrer 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada