dilluns, 7 de febrer del 2011

Reunió agrupació d'Ampes

El passat dilluns 31 de gener vam assistir a una reunió de l'Agrupació d'Ampes de Santa Coloma.

Vam parlar:

-De la setmana blanca. Dels presents, totes les Ampes excepte una continua en la seva postura de no organitzar cap casal, colònia, activitat per aquesta setmana. Entre d'altres motius per mantenir aquesta postura, el fet que les administracions donessin per suposat que aquestes activitats les hagués d'organitzar l'AMPA, la manca d'espais alternatius per realitzar aquestes activitats, el poc reconeixement a les Ampes, entre d'altres. D'aquí sorgeix el tema de les colònies, que no totes les escoles en fan i parlem de fer un manifest donant suport i reconeixement a les colònies, i s'enviarà tant a les escoles com a les Administracions (aquestes últimes haurien de regular-les, al igual que el tema de les sortides).

-Es parla del curs que es va fer al desembre pels membres de les Ampes sobre el Consell Escolar, i de les conclusions que es va treure.

-Se'ns informa de la ubicació de l'Escola Santa Coloma, al lloc on hi ha l'antiga Ciba. No cal dir que des de la nostra AMPA, em sento una mica germana d'aquesta escola, que és de nova creació com nosaltres, i que tampoc no ha disposat ni disposarà en molt de temps d'un edifici definitiu amb tot allò necessari perquè els seus alumnes puguin exercir el seu dret a l'educació amb igualtat amb la resta de nenes i nens de Catalunya. Des d'aquí tot el nostre suport!

-Ens parlen d'una "Carta de Compromís", que han de signar escola i família a partir del proper curs, segons la nova llei d'educació. És una carta amb els drets i deures de l'escola, i amb els drets i deures de les famílies. (https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid=0.2&thid=12dfc77eea1e0590&mt=application/pdf&url=https://mail.google.com/mail/?ui%3D2%26ik%3Df6576379a4%26view%3Datt%26th%3D12dfc77eea1e0590%26attid%3D0.2%26disp%3Dattd%26realattid%3Df_gjucqfsv1%26zw&sig=AHIEtbTf6l8L1-GNwWrPx0J5U_tEoFxwWQ&pli=1)

Va ser una reunió molt productiva, sobretot per mi, ja que tot aquest món de l'AMPA m'és nou i aprenc cada dia una mica, m'equivoco de tant en tant una altra mica, i vaig avançant per fer les coses millor.

1 comentari:

  1. Silvia y yo te apoyamos en todo lo que haces y queremos decirte que como persona-humana que eres, seguro que te equivocas algunas veces,pero seguro que tambien es verdad que aciertas mas veces que te equivocas.

    Sigue con el proyecto del AMPA y si necesitas ayuda en cualquier tema no dudes en pedirnosla.

    Las escuelas no se crean para lucrarse o hacerse famoso,se crean para enseñar y educar a nuestros hij@s en la cultura y valores necesarios para poder convivir en este mundo todos juntos.

    Por ello te digo que la escuela Riera Alta no es de la Generalitat,Ni del profesorado, Es de nuestros hij@s.

    Y me alegra saber que hay gente como tu y Mary al mando, aunque sea en petit comite.

    ResponElimina