dilluns, 14 de març del 2011

Cartes sobre la 2a fase

Bon dia a tothom!

Entre la setmana passada i aquesta hem enviat al President de la Generalitat, a la Consellera d'Ensenyament, al Conseller de Territori i Sostenibilitat, a l'Alcaldessa de Santa Coloma, a la regidora d'Educació de Santa Coloma, al Director de Centre Públics, a la directora de Serveis Territorials de Barcelona Comarques, la següent carta:

ATT.

Benvolgut/da senyor/a,

som de l'AMPA de l'Escola Riera Alta, de Santa Coloma de Gramenet, escola de nova creació el curs 2009/2010, i que el dia 25 d'octubre de 2010 va poder traslladar-se a la seva ubicació definitiva després d'haver passat per dues ubicacions provisionals.

Aquesta ubicació definitiva es refereix a la part d'Educació Infantil. Encara estem pendent de la part d'Educació Primària, que se'ns va assegurar que pel setembre de 2011 estaria enllestida. Donat que a data d'avui les Administracions implicades no ens han sabut donar cap informació concreta referent a aquesta obra ens adrecem a vosté per demanar:

-que se'ns informi de la data d'inici de l'obra de la part d'Educació Primària de l'Escola

-que se'ns informi del calendari d'obra previst

-que se'ns informi, donat que per l'inici del proper curs 2011/2012 no estarà l'Escola, com supliran la falta d'espais necessaris pel desenvolupament de part de les activitats de l'Escola (menjador, extraescolars, aula de música...)

Demanem ens donin resposta a les nostres preocupacions com a mares i pares, pel bé de les nostres filles i fills, i per garantir el seu dret a una educació digna i en igualtat amb la resta de nenes i nens de Catalunya.

Molt atentament,


AMPA ESCOLA RIERA ALTA


Santa Coloma de Gramenet, 10 de març de 2011

2 comentaris:

  1. Enviem una carta més, al Conseller d'Economia, que es veu que GISA ara depèn d'aquesta Conselleria, i no de la de Territori i Sostenibilitat

    ResponElimina
  2. Tal com us he fet arribar a través de la carta que hem enviat al Director General de Centres, comparteixo amb vosaltres el neguit del futur. Entenc que necessitem una informació ja al respecte de quin és el calendari que tenen previst per tal de complir amb els compromisos signats per l'anterior Conseller. Les necessitats d'escolarització de la nostra ciutat no son un caprici. Son una obligació i necessiten una resposta.

    Begoña Bellette
    Regidora d'educació

    ResponElimina