dimecres, 19 d’octubre del 2011

Extraescolar piscina

Sobre l'extraescolar de piscina, aquestes són les condicions per poder-la realitzar:

  • Es realitzaria els dijous de 16:45 a 17:30 h. a les instal.lacions de DUET SPORT Rambla Fondo

  • Per cada grup de 8 alumnes, que és el mínim, ens toca un tècnic, així que intentarem fer grups de 8, 16, però no 13 o 17.

  • Cada nen/a ha d'anar acompanyat d'un familiar (s'ha d'informar a la sol.licitud de qui serà aquest acompanyant i donar un telèfon de contacte)

  • A part, han d'haver dues persones responsables de l'activitat, sòcies de l'AMPA, que entraran a formar part de la comissió d'extraescolars de l'AMPA. Es deixarà constància a l'acta de l'AMPA el nom i DNI d'aquestes persones i seran el pont de comunicació entre el centre on es desenvolupa l'activitat i la comissió d'extraescolar i la Junta de l'AMPA, sense poder prendre cap decisió referent a l'activitat sense comunicar-ho a la comissio i tenir l'aprovació de la Junta de l'AMPA. Sempre han d'anar aquestes dues persones, que romandran a la piscina mentre dura l'activitat per si algun nen/a necessita anar al bany o qualsevol altra cosa, i poden organitzar qui entra als vestuaris a canviar la canalla, si no voleu entrar tots/es. Aquestes dues persones es faran càrrec TOT EL CURS de l'activitat, i poden faltar algun dia per causa major, però no per norma, això s'ha de tenir molt clar a l'hora d'acceptar la responsabilitat, si preveieu que alguna cosa farà que no pogueu complir amb el vostre comès, no acceptarem que us en feu càrrec. Aquestes persones hauran de recollir els alumnes de les aules a les 16:15, i acompanyar-los a la porta de l'escola, on hi haurà un familiar esperant per anar a la piscina.

  • Com que els alumnes han de sortir abans, haureu de signar una autorització al centre comforme us responsabilitzeu que els vostres fills/es surten abans de l'escola.

  • Aquest activitat es presenta al proper Consell Escolar del Centre, el 20 d'octubre, on s'ha d'aprovar, així com el fet que els alumnes hagin de sortir 15 minuts abans de classe.

  • Al coincidir amb l'activitat de ludoteca que ja es realitza els dijous al centre, pot passar que alumnes de la ludoteca vulguin canviar-se a piscina. Si això fa que quedin en minoria els que fan la ludoteca i perjudiqui la continuitat de l'activitat, s'anul.laria l'activitat de piscina.

  • El preu és de 120 € annuals els socis de l'AMPA i 130 € annuals els no socis.

  • El termini per presentar la sol.licitu és fins el 19 d'octubre. Fora d'aquest termini no s'admetrà cap sol.licitud.


Qualsevol dubte, passeu pel despatx de l'AMPA i us atendrem amb molt de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada