dimecres, 26 d’octubre del 2011

Resum Consell Escolar 20 octubre 2011

Vam assistir la Ma Jesus, la Raquel, la Gemma, la Marta, el Javi (pare Andrea P5) i la Glòria (mare AriadnaP5/CandelaP4). El representant de l'ajuntament no va venir.

-Comentem la carta a enviar pel tema de les obres. Farem una con a Consell Escolar i l'enviarem al màxim de persones (president Generalitat, consellera educació, conseller territori, director general de centres públics, alcaldessa, regidor educació)

-Fem la lectura de l'acta de l'anterior consell escolar i l'aprovem.

-Fem la lectura de la memòria del curs 2010-11 i s'aprova.

-Fem la lectura del Pla Annual de Centre per aquest curs i també s'aprova. En aquest punt, la Carme és la persona encarregada de la Prevenció de Riscos i demano que a l'AMPA se'ns informi de com s'ha d'actuar en cas d'una emergència, no només si estem al cole durant les hores lectives, sinó si passa alguna cosa durant les extraescolars conèixer el protocol d'actuació.

-Comentem el tema dels diners, aquest curs tenen una dotació per part del Departament inferior a la de l'any passat, amb dues classes més. Com que tornen a comentar que necessitarien ordinadors perquè no arriba per totes les classes, els informo de la donació que farem aquest any per reis. En aquest sentit, ens demanen que si coneixem algun lloc on trobar ordinadors bé de preu, o que els donin, li diguem.

-Ens informen de les sortides que es faran aquest curs i que ja estan confirmades, i que estan pendent d'algunes activitats que han demanat a l'Ajuntament.

-Sobre les dades de matriculació estan molt satisfets.

-Les beques de menjador presentades al setembre encara no han estat concedides, ens recorden que de les sol.licitades al juny es van donar 6 però una l'han tret perquè la família finalment ha marxat.

-S'aprova la creació de la comissió de menjador del Consell Escolar. Formaran part la Ma Jesus, la Raquel i per part de les famílies la Mari (mare Noa P5).

-Sobre el programa "Escola Verda", aquest any han de començar a treballar en les coses que s'aplicaran a la nostra escola, i entre d'altres coses s'ha de crear un Comité Ambiental, on hi haurà un representant de les mestres, un de les famílies, un de l'ajuntament, dos/tres dels alumnes (p5) i un membre del PAS.

-Sobre la reutilització de llibres estan preparant les factures i quan ens presentin el pressupost per aquest curs (probablement en un altre consell escolar al desembre) ens les ensenyarà.

-Els parlo sobre el tema de Badalona es mou i s'acorda com a escola fer lo de les samarretes els dimarts.

-Explico en què consistirà l'extraescolar de piscina i s'accepta.

-Explico en què consistirà l'extraescolar d'anglès i com que fins el novembre no sabrem si hi ha prou gent i si es farà, deixem pel proper consell escolar l'aprovació d'aquest punt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada