divendres, 24 de febrer del 2012

Senyalització viària

Dijous 23 de febrer de 2012 hem enviat una carta al regidor d'educació de l'Ajuntament, amb còpia al sr. Angel Oreja, per comunicar-li:


“Benvolgut Diego,

Les famílies de l’escola tenim una preocupació important pel què fa a la circulació de vehicles al voltant del centre durant les entrades i sortides.

La senyalització conforme hi ha una escola es troba al c/Sta. Eulàlia (señal vertical, banda rugosa i pas de peatons) però observem dia rere dia que en la majoria dels casos, no es respecta la velocitat ni es dona prioritat de pas als peatons que creuen el c/Sta. Eulàlia. De la mateixa manera que els cotxes que giren des del c/ Sta. Eulàlia per entrar a c/Montevideo no moderen la velocitat.
I l’altra punt conflictiu és a la cruïlla del c/Montevideo amb el c/Alps, on no hi ha cap senyalització indicant que estem en zona escolar, de manera que, en la majoria dels casos, ni es modera la velocitat ni es respecta els pasos de peatons.

Voldriem demanar, a tu o qui correspongui aquest afer, que ens doneu una solució per garantir la seguretat de les nostres filles i fills en l’accès al centre, com es fa d’altres escoles (amb més senyalització, sobretot on encara no existeix; algun agent cívic que vigili els pasos de peatons a les entrades i sortides…)
Enviem còpia d'aquest correu a l'Àngel Oreja.

Esperant la teva resposta,
Un salut i gràcies, “

La resposta del regidor ha estat:

“Bon dia Glòria, són dos temes diferents. El primer referit a les senyalitzacions ja ho derivat a la responsable de la taula de circulació que és qui decideix si cal senyalitzar i/o revisar les senyals existents.
L'altre tema no es pot sol.lucionar aquest curs, ja que els agents de mobilitat ja estan formats i assignats provinents dels plans d'ocupació i no hi ha possibilitats d'augment i/o de canvi d'escola, ja que els que tenim es van assignar en funció de volum de transit i perillositat dels carrers.
Continuem en contacte.
Diego”

2 comentaris:

  1. Xavier Barquero28 de febrer, 2012

    Se li haurà de dir a l'Ajuntament que ho tingui en compte de cara a l'any que ve. Seria interessant tenir agents de mobilitat donat que, a més dels problemes actuals, els nens hauran de creuar carrers per anar al menjador.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó Xavier! Ho apuntem!
      Gràcies pel comentari!

      Elimina