dimecres, 19 de desembre del 2012

Carta al Departament d'Economia

Benvolgudes famílies,
aquest matí hem entregat una carta al Departament d'Economia:

"ATT. Sr. Andreu Mas-Colell
Conseller d’Economia

Generalitat de Catalunya

Benvolgut Sr. Mas-Colell
Les famílies de l’escola Riera Alta ens posem en contacte amb vostè per parlar de les obres de la segona fase de l’escola.
Dilluns dia 10 de Desembre era, en teoria, la data que havien de tenir els nens i nenes l'escola de primària acabada. Però, com sempre, no s’han complert els terminis.
Els nens de 3 a 6 anys, que són els únics afectats, continuen fent classe a uns espais (que eren provisionals per 3 mesos) que no estan adequats per fer un curs sencer, com sembla que passarà. Els nens han de continuar fent tallers als passadissos i han de sortir “d’excursió” al menjador i a fer psicomotricitat cada dia. Tot això gràcies als compromisos no complerts per part de la Generalitat de Catalunya.
A dia d’avui el motiu que ens han donat pel qual l’obra va tan endarrerida es econòmic, conseqüència que ha provocat que una altra vegada no tinguem la nostra escola. Ens han dit, per part del Departament d’Ensenyament que es un problema de falta de diners perque el govern central no paga, llavors la Generalitat no pot fer el seus pagaments. A nosaltres tot això ens sembla molt bé, però la realitat es que no tenim escola i que vostès, com entitat, no han fet res per solucionar-ho.
Demanem que es faci tot el possible perque els alumnes de l’Escola Riera Alta tinguin la seva escola acabada el més aviat i que poguin fer les classes i les seves activitats d’una forma digne i amb qualitat, cosa que avui en dia no es cumpliex.
Davant d’aquest fet, les famílies de l’escola Riera Alta demanem al Departament d’Economia una resposta i sobretot una solució al nostre problema.

Atentament,
AMPA RIERA ALTA
Barcelona, 19 de desembre de 2012 "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada