dimecres, 20 de febrer del 2013

Consell Escolar 20 de febrer de 2013


En primer lloc, sobre el procès d'elecció de la direcció de l'escola, s'ha de constituir una taula electoral.
En formen part com a president l'inspector del Departament d'Ensenyament, un director d'una escola com a secretari, l'Angel Oreja com a membre de l'Ajuntament, tres mestres de l'escola (Bego, Carme i Sònia, quedant la Irene com a suplent)
Falten tres persones del consell escolar i una suplent a triar entre:
-Ma. Carmen Rodriguez
-Ursula Garay
-Ma Lluïssa Anton
-Fco Javier Hernández
-Glòria Ma Ortiz
De manera que aquestes 5 persones han de votar a tres, i la quarta en vots serà la suplent.

El resultat de les votacions ha estat:
-Ma. Carmen Rodriguez 3 vots
-Ursula Garay 3 vots
-Ma Lluïssa Anton 3 vots
-Glòria Ma Ortiz 2 vots
-Fco. Javier Hernández 1 vot

Queda doncs constituïda la taula amb la Ma Carmen Rodriguez, l'Úrsula Garay i la Ma Lluïssa Anton, i com a suplent la Glòria Ma. Ortiz.

El 4 de març a les 16:45 h. es constitueix oficialment la comissió evaluadora.

En segon lloc, l'AMPA informa del protocol d'actuació que des de la FAMPAs i l'Assemblea Groga de famílies es posa en marxa per actuar en el cas de les baixes de mestres. Es demana al Consell Escolar del centre que la direcció comuniqui a l'AMPA des del primer moment la baixa de les mestres per poder posar en marxa aquest protocol.
El Consell Escolar aprova aquesta mesura.

En tercer lloc, l'AMPA demana que el Consell Escolar del Centre es pronunciï en contra de la LOMCE. Presentem dos tipus de cartes: una de l'AMPA Els Pinetons i una altra de la Fapac.
El Consell Escolar aprova la carta de la Fapac en contra de la LOMCE.

En quart lloc, des de l'AMPA demanem que el personal del menjador (cuinera i monitores) tinguin formació en al.lèrgies alimentàries. A la reunió de la comissió de menjador del passat 15 de febrer se'ns va dir que ni la cuinera ni les monitores tenien formació en aquest tipus d'al.lèrgies. Però la directora en Consell Escolar diu que no era exactament això el que va dir, sinó que tant monitores com cuinera han de tenir formació per exercir la feina que desenvolupen, només que no té clar en què consisteix aquesta formació. Des de l'Ajuntament se li pregunta de qui és responsabilitat que tant Endermar com CET10 formin a les seves treballadores i la resposta és del centre, que es compromet a demanar aquesta informació a les empreses.
Que tant monitores com cuinera tenen pla d'actuació en cas d'una reacció al.lèrgica.

Des de la direcció de l'escola ens informen que abans d'ahir va venir una ordre judicial per tancar el menjador del casal perquè no complia la legalitat ni s'havien fet les millores recomanades la setmana passada (i de les que informàvem al resum de la reunió de la comissió de menjador del 15 de febrer). I ahir van dinar a l'escola, venint tant Endermar i Ajuntament a fer les millores corresponents a la sala del Casal Riera Alta que es fa de menjador. Avui però, no havia arribat el permís de la Inspecció per tornar a dinar al Casal, de manera que han tornat a dinar a l'escola.
Quan tinguin el permís tornarà a obrir-se el menjador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada