dimecres, 6 de febrer del 2013

Reunió Comissió d'Obres 6 de febrer de 2013



Assistents: Ajuntament, Departament Ensenyament, Escola, AMPA

Des del Departament ens diuen que l'empresa constructora ha dit que a finals de juny/principi de juliol podria estar l'obra. Després quedaria un mes més per fer retocs. El Departament garanteix que estarà per l'inici de curs 2013-14.
Ens ensenyen fotos de l'interior i la impressió es que es va avançant feina.

La direcció del centre demana fer el trasllat del mobiliari i material al juliol, però des del Departament ens diuen que no pot ser perquè s'ha d'arreglar primer el tema d'alarmes, llum.
Des del Departament ens diuen que si ens veiéssim apurats pel trasllat, es podrien demanar “actes d'ocupació” per anar deixant material.

Des de l'Ajuntament ens avisen que entre l'acabament de l'obra i que poguem entrar a fer classes hi haurà un temps per tancar el tema de instal·lacions de llum, gas, telèfon, alarma..
I quant a les portes obertes, ens diu que diguem i confirmem que a l'inici de curs estarà l'edifici.

Quant a l'adeqüació de la plaça del c/Wilson, estan en el procès de licitació però no volen tirar-lo endavant perquè no saben quan podran posar-se a treballar, ja que es solaparà en algun moment amb les feines de les obres en si mateix. Demanem que la part burocràtica de la licitació es tiri endavant, donat que és el més lent, i en el moment que es pugui començar a treballar no s'hagi de posposar per un tema de papers, com ja ha passat alguna vegada

Demanem una visita d'obra per la primera setmana de març i des del Departament ens confirmaran la data.

La propera reunió de la comissió d'obres serà el 8 de maig a les 9:30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada