divendres, 11 de desembre del 2009

Conclusions reunió dia 10 de desembre

Bon dia a tothom!

Ahir dijous ens vam reunir al casal Riera Alta i aquest és el resum del què vam acordar a la reunió:

1) Dilluns 14 de desembre tenim la reunió amb la regidora Begoña Bellete a l'Ajuntament (us recordem que tothom que vulgui pot assistir a aquesta reunió) i anirem part de l'ampa, la direcció de l'escola i alguna mare que també s'ha ofert. Com a ampa li plantejarem una sèrie de preguntes, i qui vingui també pot preparar-se els dubtes que tingui i li vulgui transmetre.

2) Hem fet comptes de la loteria i dilluns anirem a buscar els dècims. Això vol dir que fins dilluns teniu temps per si algú encara vol comprar. Ara mateix el talonari el té la Ma Jesus a l'escola i li recollirem dilluns a les 16:30 h.

3) Sobre la festa de Nadal, hem fet recompte de les mares que fins ara ens han dit que prepararan coses perquè tots mengem (i disfrutem!) i esperem que la setmana que vé us n'afegiu més famílies. També hem acordat que el que falta per tenir el berenar complet (gots, plats, sucs,...) ho posarà l'ampa.
Respecte al casal del Fondo on es cel.lebra el concert el dia 21 a la tarda, demanem disculpes per la informació equivocada que des de l'ampa vam donar, és a dir, que es faria al casal riera alta.

4)Tenim preparat un informe de comptes de l'ampa, que després de Nadal presentarem als socis en una reunió on se'ls informarà de més temes relacionats amb l'ampa.

5)Acordem fer una llista de socis i alguna mena de carnet per entregar-vos on consti que formeu part de l'ampa i on pogueu veure que heu pagat.

6)Acceptem la dimisió del president Juan A. Medrano i la vocal de la Junta Dolores López per motius personals. Els demanem que a efectes oficials, esperarem a després de festes per moure tota la paperesa que aquest fet comporta, per informar en la reunió que deia que farem després de Nadal, i per mirar de convocar eleccions per trobar un/a nou/va president/a.

7)Farem el nou calendari de despatx tenint en compte que probablement no estigui obert tots els dimecres del mes per atendre-us, sinó un cop cada quinze dies.

Un salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada