dimecres, 16 de desembre del 2009

Reunió dilluns 14 desembre (2)

Dilluns 14 i dilluns 15 de desembre ens hem reunit al casal riera alta i hem parlat:

- Loteria, hem recollit la loteria i tot ha quadrat, així que ja podem recollir els dècims i posar-los "a buen recaudo". Només queda esperar que ens toqui!

- Hem concretat aspectes del berenar de nadal. Encara esteu a temps de preparar coses ben bones. Estaria bé que ens aviséssiu per fer tenir el tema una mica controlat. Havia sentit algun comentari que el concert era al casal del fondo i el berenar després al cole, però tot es farà al casal del fondo. Al matí aniran del cole a preparar-ho una mica.

- Hem estat parlant de la reunió a l'ajuntament amb la Begoña Bellete i l'Angel Oreja... Sentim que el projecte que ens van vendre a les jornades obertes no era tal i com van dir, perquè temes com l'expropiació de terrenys o la disponibilitat de diners es van donar per fets i sembla que no era així, però en fi... Creiem que l'escola es construirà. I sobretot, creiem en el projecte que des de l'escola ens han presentat des d'un primer moment i que estan complint amb excreix, només cal veure les nostres filles i fills com estan de contents, i com van aprenent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada