dimecres, 16 de desembre del 2009

Reunió ajuntament 14 desembre

Bon dia a tothom!

A la reunió vam assistir la directora Ma Jesus, els pares Alberto i Verónica, i en Fernando, Mari i jo de l'ampa. Per part de l'ajuntament, la Begoña Bellete i l'Angel Oreja.

-L'expedient de l'escola no està subjecte al cas pretòria, en aquest sentit no hem de patir que estigui el tema paralitzat per la investigació judicial.

-El solar de la part d'infantil està adjudicat a la generalitat i les obres començaran a l'estiu del 2010. La part de primària s'ha de construir on hi ha les cases expropiades, i aquesta fase es preveu que es construeixi l'estiu del 2011.

-Les expropiacions van bé, tenen una part encara negociant, però esperen que es solucioni aviat.

-No tenim (com van demanar a la regidora a través d'una carta/instància) cap document escrit on se'ns asseguri la construcció de l'escola ni plànols, perquè encara l'ajuntament no disposa de tot això. Pel que es veu, l'obra de l'escola està a càrrec del ICF (Institut Català de Finances), que és qui ha de donar el vist i plau al pressupost i a partir d'aquí ja s'engega tot el tema de plànols,... Al novembre no ha sortit cap icf a nom de l'escola, segons l'ajuntament potser al gener o febrer s'aprovarà i llavors sí que estaran en disposició de donar-nos informació oficial i segura. Nosaltres hem demanat que aquesta informació la volem tenir abans de les preinscripcions (que seran del 2 al 16 de febrer probablement) per tal els pares tinguin una seguretat de tenir l'escola enllestida de cara al curs vinent. De tota manera, ja ens avisen que places de p-4 a d'altres escoles per l'any que vé no hi haurà, en el cas que volguem fer la preinscripció a una altra escola.

-La construcció serà industrialitzada, no modular.

-Al Departament d'Ensenyament han demanat que pel curs vinent no ens portin a un lloc provisional, sinó que l'escola ha d'estar construida i el trasllat sigui a l'edifici definitiu. Respecte a això, ens recomanem que nosaltres adrecem un escrit a qui pertoca del Departament d'Ensenyament demanant que no se'ns envïi a cap lloc provisional, sinó a l'escola definitiva. En aquest sentit, avui dimecres 16 hem parlat amb Ma Jesus i com que tenim pendent la reunió amb l'alcaldessa de Santa Coloma, esperarem a veure què ens diu per fer aquesta carta.

Són els punts que es van tractar. Si teniu dubtes o voleu que us els expliquem millor, ens podeu preguntar. De tota manera el dia 12 de gener tenim la reunió amb l'alcaldessa i podrem dir alguna cosa més. I també després de nadal farem una reunió amb les mares i pares per explicar el que sabem.

Un salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada