divendres, 7 de maig del 2010

Reunió als Serveis Territorials

Bona tarda a tothom.

Aquest matí ens hem reunit amb la Mercè Julià a la delegació dels Serveis Territorials de Comarques del Departament d’Ensenyament.

La informació que ens han donat és la següent:

-El dia 5 de març es va licitar l'obra i el 4 de maig era l'últim dia perquè les empreses es presentesin per fer-la. A partir d'aquesta data tenen un mes per fer el projecte. Amb nosaltres tenen previst fer-nos la presentació del projecte a mitjans de juny.Fins que no tinguem aquesta reunió no ens diran res de la data d'inici d'obres de la part d’infantil, de la de primària encara no parlen.

-Hem preguntat per la cuina, ja que ara estem mirant la contractació de l’empresa que portarà el servei de menjador el curs vinent i necesitem saber si en tindrem. No tenen previst cuina, sino catering. Li hem dit que si tenen instalació de gas (per la calefacció) que es podria aprofitar i fer la cuina, però al final ha dit que llavors s'ha de fer sortida de fums, demanar permís al departament de sanitat...

-Hem preguntat si quan presentin el projecte serà definitiu o podrem dir alguna cosa, i han contestat que si no afecta l'estructura mestra de l'obra ni incrementa el presupost, es pot parlar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada