dimarts, 19 d’octubre del 2010

Extraescolars

Bona nit a tothom.

Us fem un resum de com funcionen les extraescolars:
Seran dos dies: dimarts i dijous, de 16:30 a 17:30 h. Els nens/es els recollirà el monitor/a a les 16:30 a la classe i els pares els han d'anar a buscar a les 17:30 h.
Un dia faran iniciació esportiva/psicomotricitat i l'altre expressió corporal.
El preu serà de 15 € mensuals pels socis de l'AMPA i de 20 € mensuals pels no socis. Per ser soci cal tenir pagat com a mínim el trimestre de l'AMPA. Heu de tenir actualitzat el pagament de la quota per poder fer el preu de soci.
Abans del dia 5 de cada mes podeu pasar per l'AMPA a pagar l'extraescolars, en efectiu, i us farem un rebut. Si no heu pagat abans del dia 5, el nen/a no podrà realitzar l'activitat extraescolar.
Si falteu a classe, no us eximirà del pagament de les activitats.
Us hem passat un full per fer la inscripció, podeu aprofitar que la setmana que vé estem a l'escola nova per venir al despatx de l'ampa a entregar-lo. Els que no tingueu no patiu, en el moment de venir a apuntar-vos us el donem.
La data límit per apuntar-vos pel mes de novembre serà el dimarts 26 d'octubre, per poder avisar a l'empresa del nombre de nens apuntats i ho puguin preparar tot amb temps.
Al full d'inscripció s'informa que en el cas que no volgueu que surtin publicades fotos o videos dels vostres fills o filles, ho indiqueu!
El dia 2 i el dia 4 podreu "mirar per la finestra" per veure en què consisteixen les extraescolars els que no us apunteu i si us agrada us podeu afegir pel mes següent. Això si, us demanem que no distragueu els nens, sinó us haurem de demanar que marxeu.
Gràcies a totes i tots!

2 comentaris:

  1. Podem fer el pagament a traves de trasnferencia ,o ha de ser en ma?

    Ho dic perque per ,mi es mes comode fer una transferencia mensual, al compte de la AMPA.

    ResponElimina
  2. ho podeu fer com volgueu, si és transferència ens porteu el resguard i ja està.

    ResponElimina