dimarts, 5 d’octubre del 2010

Reunió amb la direcció de l'Escola

El passat 30 de setembre ens vam reunir l'AMPA i la direcció de l'escola per parlar d'alguns temes relacionats amb el funcionament del centre:
-Vam començar amb dues de monitor i han hagut de posar una més. Quan pugem a l'escola nova probablement amb dues ja farem (els nens no han de sortir al carrer per anar al menjador, no hi haurà tant guirigai com al menjador del Papasseit...) També haurem de pujar els preus com ja se'ns va explicar a les reunions d'inici de curs de P3 i P4.
-Ens han donat l'ajut per la reutilització de llibres, que es farà servir per material didàctic, i s'ha de gastar abans del 5 de novembre. Reservaran una part perquè l'ajut és per 100 alumnes i si aquest curs no arriben a aquesta xifra, el proper curs es descontarà.
-Sobre la setmana blanca, els comuniquem que farem un sondeig entre els pares per veure quina és l'opinió general sobre aquest tema.
-Ens demanem un horari d'atenció de l'AMPA. En la propera reunió d'AMPA decidirem aquest horari. També ens diuen de fer una bústica de l'AMPA on ens pogue deixar els vostres comentaris.
-Ens presenten el projecte "Pares i mares a l'escola", que ens sembla una grandíssima idea i esperem que us apunteu (ja us han passat el full per agenda).
-Ens comuniquen la decisió de no organitzar colònies ni sortides de tot el dia aquest curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada