dilluns, 11 d’octubre del 2010

Instància

Avui 11 d'octubre hem presentat la següent instància amb les signatures que vam recollir al Departament d'Ensenyament, a l'atenció del conseller Maragall:

ATT. CONSELLER EDUCACIÓ
DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ
GENERALITAT DE CATALUNYA




Benvolgut Sr. Maragall,

Com ja deu estar al corrent (li hem enviat correus explicant la nostra situació), l'Escola Riera Alta, per segon setembre consecutiu, no ha pogut iniciar les classes en l'edifici que se'ns va prometre a les Jornades de Portes Obertes del març del 2009.
Davant aquest fet, tal i com vam prometre les famílies de l'Escola, el 7 de setembre no vam portar les nostres filles i fills a l'Escola Mercè Rodoreda (segon lloc provisional on “envien” les nostres criatures en un any), sinó que vam anar a mostrar el nostre descontent a la plaça de la vil.la de la nostra ciutat. Hem mantingut la postura de no portar les nostres filles i fills a escola durant la setmana del 7 al 10 de setembre, i ha estat el dilluns dia 13 quan s'ha normalitzat la situació i els hem començat a portar. Mantindrem la nostra disconformitat amb la situació els dimecres a les 19 h. a la plaça de la Vil.la de Santa Coloma de Gramenet.

Però sobretot els dimecres volem que sàpiga que no esperarem de braços plegats que es faci la segona fase de l'escola, la part de primària. Sabem del protocol de col.laboració que vostè va signar al juliol amb l'alcaldessa Núria Parlon on es parlava d'aquest tema. I ens han arribat veus des de l'Ajuntament de la nostra ciutat que s'ha signat un acord entre la Conselleria d'Educació i la d'Economia per donar una partida pressupostària per construir aquesta segona fase, i que fins i tot el projecte ja està sobre la taula de GISA.
Entengui que a aquestes alçades no ens creiem res del que ens diuen i ens agradaria que tota aquesta informació ens la poguessim fer arribar per escrit (acord de govern del pressupost, inici immediat de la licitació i de tot el procés per tal de començar l'obra a principis de l'any 2011) i se'ns informés de les pases que es van donant en aquest afer.

Necessitem del seu seguiment Sr. Conseller, seria òptim saber que comptem amb vostè perquè ens transmetria certa tranquil·litat i seguretat a les famílies.


Atentament,




Mares i Pares de l'Escola Riera Alta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada