dilluns, 23 de maig del 2011

Carta de compromís

El proper dimecres 25 hi ha una reunió a l'escola per parlar de la carta de compromís que segons la nova llei d'educació han de signar família i escola.

Al Consell Escolar cel.lebrat al centre el segon trimestre, l'escola ens va presentar una, i des de l'AMPA vam proposar una altra, on es veiés reflectit el paper de l'AMPA. Vam quedar que l'escola comprovaria si aquests punts es podien o no afegir.

Avui 23 de maig hem tingut un Consell Escolar extraordinari per parlar de la Carta de Compromís. Hem assistit la Ma Jesus (directora), Víctor (secretari), Raquel (cap d'estudis), Marta (tutora de P4) i jo mateixa per part de l'AMPA. El representant dels pares i el representant de l'ajuntament no han pogut assistir.

La carta proposada per nosaltres s'ha consultat a Inspecció i no es poden incloure:

- els punts referents a la partipació de l'AMPA perquè no es pot obligar a les famílies a formar part de l'AMPA.
- En un altre punt es parlava del Consell Escolar, òrgan col.legiat on poden participar les families, però és un punt que se sobreenten i no cal posar-lo.
-que el que parla de l'article sobre informar dels resultats globals del centre a la representació de les famílies, també és una cosa que es farà, preferentment a primària, i que no cal posar-lo.

Llavors la carta de compromís que s'havia d'aprovar era la proposada pel centre. Hem votat i s'ha aprovat per 4 vots a favor i 1 en contra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada