diumenge, 29 de maig del 2011

Reunió AMPA 24 i 26 de maig

Els passats dies 24 i 26 de maig vam tenir reunió d'AMPA i vam parlar:
-De la revista "L'Exploradora", que aquest any torna a editar l'escola i ens han demanat si volem col.laborar. Nosaltres farem unes seccions i a les famílies us demanem que col.laboreu amb un conte, un dibuix, una recepta de cuina o un lloc per visitar. Ho hem d'entregar abans del 2 de juny.
-Quota AMPA: de cara al proper curs 2011/2012 acordem que serà de 30 €. Si algú la vol avançar, ho pot fer.
-Parlem de la carta que ens han fet arribar el Cap de la Oficina del President de la Generalitat en referència a les obres de l'escola i a la necessitat d'espais de cara al proper curs si no està construïda la part de primària.
-Ens posem al dia de la documentació d'estatuts, banc,.. referent a l'AMPA.
-La tresorera ens presenta els comptes del curs. Ara mateix no tenim diners perquè els hem hagut d'invertir en la compra de bates. Esperem que us poseu a comprar bates, tovallons, bosses... perquè necessitem els diners per fer una gran festa de fi de curs!! A més hem aconseguit alguna rebaixa en el preu, així que heu d'aprofitar.
-Parlem de la festa de fi de curs, de quina serà la nostra col.laboració. I decidim:
1) Fer la rifa de fi de curs: entre d'altres coses tenim una televisió amb tdt incorporat petita, una bicicleta petita, i a veure què més podem afegir. Si no és a finals de la primera setmana de juny, a la següent ja tindrem els números i podeu començar a comprar.
2) Tornarem a fer el bar, amb entrepans i begudes per agafar forces per tota la tarda de festa que ens espera.
3) Farem tallers, per la canalla i pels adults. Necessitem la col.laboracio dels adults per fer els tallers. Penjem una nota a l'escola perquè us apunteu. Necessitem almenys 10 persones per fer tots els tallers que hem pensat. Si són menys, haurem de treure tallers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada