dilluns, 7 de novembre del 2011

Carta sobre les obres

Bona nit a tothom!!!

Avui hem enviat la següent carta al president de la Generalitat, al conseller d'Economia i Coneixement, a l'alcaldessa de Santa Coloma, al regidor d'educació de l'Ajuntament, al Director General de Centres Públics, a la Junta de Govern Local, al Síndic de Greuges, a la directora dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques:

ATT.

BENVOLGUT SR./SRA.

som de l'AMPA de l'Escola Riera Alta, a Santa Coloma de Gramenet, escola de nova creació el curs 2009/2010, i que el dia 25 d'octubre de 2010 va poder traslladar-se a la seva ubicació definitiva després d'haver passat per dues ubicacions provisionals.

Aquesta ubicació definitiva es refereix a la part d'Educació Infantil. Encara estem pendent de la part d'Educació Primària.

La última reunió mantinguda amb una Administració va ser amb data 30 de març del 2011 al SSTT de Barcelona, amb la presència de la Sra. Montserrat Llobet, la Sra. Mercè Julià , els representants de l’ Ampa i la direcció de l’ escola.En aquesta reunió la Sra. Llobet ens va informar que s’ estaven prioritzant obres, degut a la situació que està passant el país , però que la nostra escola era “ prioritat 1” i es van comprometre a tenir l’ obra acabada al setembre del 2012 .

Vam quedar a tornar-nos a reunir a finals de maig per veure com anava el procés .

Vam arribar al mes de maig, juny... i ningú es va posar en contacte amb nosaltres per donar-nos cap explicació. Vam enviar una carta demanant una explicació a aquest silenci i demanant que se'ns informés de com estava el procès, però novament ens vam quedar sense cap contestació.

Donat que a data d'avui les Administracions implicades no ens han sabut donar cap informació concreta referent a aquesta obra, i que queda menys d'un any per fer el projecte i l'obra en si mateixa, ens adrecem a vosté per demanar:

-que se'ns informi de la data d'inici de l'obra de la part d'Educació Primària de l'Escola

-que se'ns informi del calendari d'obra previst

-que se'ns informi si hi ha, novament, un “pla B” per l'Escola Riera Alta si no està enllestida l'escola pel primer dia de curs 2012/2013

Al setembre tindrem problemes un altre cop si les nostres filles i fills no tenen on començar el primer curs de la Primària, i considerem que és una generació que ja ha patit prou la manca de compromís i responsabilitat de les Administracions implicades en la construcció d'aquesta escola, perquè van haver de fer classes en un pis, després ocupar una tercera planta d'una altra escola i finalment fa un any van poder entrar a la seva pròpia escola. No podem permetre que tornin a fer-los passar per res semblant, ara són grans, i la Primària no es pot fer de qualsevol manera i en qualsevol lloc com han fet la major part de la seva etapa a Infantil.

Demanem urgentment una reunió i una resposta per part de les Admnistracions responsables.

Atentament,


AMPA ESCOLA RIERA ALTA



2 comentaris:

  1. A veure si aquesta vegada fan cas, lo pitjor sera al setembre.quan vulguin ficar mes nens al
    col-legi.

    ResponElimina
  2. ens queda un curs mogudet... però farem tot el que podrem per aconseguir tenir l'escola al setembre!

    ResponElimina