dijous, 10 de novembre del 2011

Reunió ACE del 24 d'octubre

Agrupació d'Ampes de Santa Coloma i l'Assemblea de la Comunitat Educativa
el passat mes d'octubre ens vam reunir i aquí us deixem l'acta per si es del vostre interès
Dia: 24 d’octubre
Lloc: Casal del Mestre
Hora d’inici: 18h
Finalització: 20:00h

Vam assistir
L’Elvira del Casal del Mestre i Membre del Consell Escolar Municipal
Xavier Domènech Membre de la Comissió de Matriculació
Josep Miquel de CCOO i Casal del Mestre
De l’Agrupació d’Ampes érem: Ampa Les Palmeres, AmpaFray Luis de León, Ampa Santa Coloma i Ampa Riera Alta
Mestres dels Municipis de Sant Roc i Santa Coloma
es van excusar, Juanjo de l’Institut Puig Castellar i l’Emma Auste del Sindicat

Vam tractar:

Situació de l’escolarització a les diferents etapes educatives
Ràtios: En Xavier Domènech ens informa de que el primer dia d’inici de curs 2011-2012,la mitja era de 26 alumnes per aula en l’etapa d’Educació Infantil i Primària i de 32 en Educació Secundaria Obligatòria.

Consell Escolar Municipal
des de l’Agrupació proposem a l’ACE que en la propera reunió del Consell,tractin d’acordar una via directe i transparent perquè d’alguna manera ens arribi informació per fer-nos coneixedors dels temes que tracten ja que ens afecta directament

Retallades als centres educatius
per tal de conèixer que ha suposat als centres aquest fet, presentarem a les Escoles a través de cada Ampa, una cartaper tal de conèixer les seves opinionsarrel de les retallades, creiem que millor que ells, ningú ens podrà dir, que els ha suposat en el dia a dia de l’ensenyament. D’aquesta manera i amb ple coneixement podrem manifestar i defensar les nostres inquietuds, preocupacions, desacords allà on sigui necessari.

En Josep Miquel parla i recorda que no hem d’oblidar de parlar sobre les reformes molt necessàries en molts Centres Educatius i també hem de parlar de les obres pendents de l’Escola Santa Coloma i del Riera Alta, queda posposat per la propera convocatòria

Diada d’ensenyament i altres propostes del Casal del Mestre
Elvira ens informa que la Diadaes celebrarà el dia 13 de maig de 2012 amb el lema “Ensenya’m la llengua” derivat de les 128 llengües diferents que es parlen a Sant Coloma.
També ens dóna un exemplar del programa d’activitats del Casal del Mestre del curs 2011-2012 i una còpia del Manifest de Santa Coloma CONVIU(tots dos documents els tenim al despatx de l’Ampa a la vostra disposició)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada