dimecres, 30 de novembre del 2011

Resum reunions obres

Benvolgudes famílies, després de reunir-nos amb l'Ajuntament i amb el Departament d'Ensenyament, aquesta és la informació que ens han donat sobre les obres:


1)Amb l'Ajuntament ens reunim el 17 de novembre, i ens atèn el regidor d'Educació, Diego Arroyo i la Rosa Perea, directora de Participació, Qualitat Democràtica, Drets Civils, Ciutadania i Educació.

Ens diuen que l'obra són 10 mesos i que es preveu que comenci al gener de 2012. Que amb aquest termini, no estarà enllestida per l'inici de curs 2012-2013. I que s'està treballant en una ubicació provisional pels P3 que han d'entrar el proper curs, informació que es donarà quan arribi el periode pre-inscripció al gener-febrer del 2012.


2) Amb el Departament de Serveis Territorials ens reunim el 29 de novembre i ens atèn la directora Montserrat Llobet i la Mercè Julià, responsable de l'Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar.

L'Escola estarà enllestida “durant” el curs 2012-2013. El retard potser és de 2/3 mesos, no ho poden assegurar, i s'està buscant lloc per ubicar dos grups, que encara està per decidir si seran els que passen a primària, els que entrin a P3, alguna combinació (d'un P3 i un P4, per exemple). No ens donen data d'inici d'obres.


A la reunió amb el Departament de Serveis Territorials, hem entregat les més de 500 signatures que hem recollit i les cartes signades per cada família (MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTES I TOTS ELS QUE ENS HEU AJUDAT A RECOLLIR SIGNATURES!!!)


A partir d'aquí, ens hem de reunir la Junta de l'AMPA i parlar sobretot això, però també volem saber què en penseu, quines solucions veieu... En podem parlar al despatx o ens podeu deixar les vostres suggerències a la bústia de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada