dilluns, 16 de gener del 2012

1r dia d'anglès

Dijous va començar l'anglès... amb les monitores, la Tamara (P3 i algun de P4) i la Bàrbara (P4 i P5). Elles ja han tingut una reunió amb la Raquel (la cap d'estudis i tutora d'anglès de l'escola) per parlar dels continguts de les classes, i anar coordinats escola i extraescolar.

Vam tenir la Sandra (mare de la Lucía de P4) i la Mari (àvia de la Karen de P5) com encarregades de l'extraescolar, i l'ajuda de la Irene (mare de l'Iker de P3).Al menjador es van ajuntar amb els del casal de tarda i hi havia una quantitat de nens i nenes... Era el primer dia i va haver una mica de lio, algú potser es va quedar sense berenar, però també s'ha d'entendre que hi havia uns quants plorants i no van tenir ni temps! Per l'experiència amb el casal de tarda, és qüestió de temps que s'acostumin a nosaltres, a anar a fer extraescolars, a deixar la seva motxil.la i la seva jaqueta a la cadira, a treure el berenar (els grans, als petits els ajudem nosaltres)... És una “adaptació” i la faran de seguida!

En el moment que van entrar a la classe... Ni un plor! S'ho van passar pipa!


Estaria bé que les mares/pares/àvies... vinguéssiu algun dia a donar un cop de mà, penjarem un paper a l'entrada perquè us apunteu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada