dilluns, 30 de gener del 2012

Reunió direcció escola 26 de gener 2012

El passat dijous 26 de gener de 2012 ens vam reunir amb la direcció de l'escola i vam parlar:

-Del Carnestoltes, el tema d'aquest any seran els oficis. Ens comenten el contingut del full informatiu que ens passen per agenda sobre aquest tema. Com que hem de vestir a Sa Majestat Carnestoltes, necessitem que ens porteu diaris. Hi haurà una xocolatada el dia 17 de febrer després de la Rua, us donarem tres tiquets per nen/a.

-El donatiu que els vam fer al Nadal el faran servir per fer un hort! Aviat el tindrem! I serà gràcies a les famílies que sou sòcies i col.laboreu amb els vostres diners!!! És una cosa que beneficia a tota l'escola, d'aquí que ens agradaria que els que no sou sòcis us animeu i podrem fer encara més coses per les nostres filles i fills.

-Sobre les samarretes grogues, recordeu que ens les posem els dimarts i el dia 7 de febrer a les 9 els que la portem ens farem una foto de família a l'escola.

-Sobre el tema de la llum del sol que entra a les aules i molesta als alumnes, ens han parlat d'uns adhesius que es col.loquen a les finestres i ajuda a que això no passi. L'AMPA s'ofereix a pagar aquests adhesius i a posar-los.

-Comentem com va anar la reunió amb el regidor d'Educació de l'Ajuntament sobre les obres de dimecres 25 de gener de 2012.


2 comentaris:

  1. Els adhesius no els hauria de pagar l'arquitecte que va dissenyar l'escola i no va tenir en compte aquest fet? Gràcies i endavant amb la vostra feina.

    ResponElimina
  2. Bon dia,
    evidentment hauria d'anar a càrrec del Departament d'Ensenyament, però els diners que donen a l'escola no són prous com per pagar adhesius.
    Gràcies Anonim

    ResponElimina