dimecres, 6 de novembre del 2013

Reunió direcció escola 4 de novembre

 Aquest dilluns 4 de novembre hem tingut reunió amb la direcció de l'escola i:

En primer lloc parlem de la Inauguració de l'escola.

-Confirmem que serà el 14 de desembre d'11 a 14 h. i posteriorment es farà un dinar de germanor. Aquest dinar mirarem que Endermar ens deixi taules i cadires per posar al pati de manera gratuïta, i en el cas que ens cobrin valorariem cobrar un preu simbòlic a les famílies que es quedin a dinar. El dinar el portaran les famílies de casa.
-Informem que des de la Cacaolat col.laboraran fent donació dels seus productes, i demanen si poden posar algun element visible/publicitari, a la qual cosa ni la direcció de l'escola ni l'AMPA posa cap objecció.

-Sobre els castellers, informem que ens han confirmat la seva presència, que han demanat l'alçada del gimnàs i si es pot posar un projector al gimnàs. Es consultarà quina és l'alçada i demanarem exactament perquè la necesiten, i si que tenim un projector.

-Sobre fer activitats, expliquem que hi ha la possibilitat de llogar un inflable però es valorem que són massa de diners i és més factible fer activitats. Amb les famílies parlarem de quina serà l'empresa.
L'escola ens parla de “KAPLA CATALUNYA”, un joc constructiu que s'ofereix a les escoles.
En el cas que faci mal temps i s'hagi de suspendre, hem de consultar si ens cobrarien les activitats igualment.

-Podem oferir un esmorzar sobre les 12 del migdia, amb els cacaolats, comprant safates de pastes. Tindrem en compte els alumnes amb al.lèrgies alimentàries per tenir un esmorzar adient.
Es repartiran tiquets entre els nens i nenes a bescanviar per l'esmorzar el dia de la festa.

-Sobre fer l'enlairament de globus, estem d'acord en fer-lo. Mirarem un pressupost que haviem trobat i el compararem amb la comanda que vam fer per la festa d'inauguració de l'escola d'infantil. En el cas que es dispari el preu, es pot pagar entre l'escola i l'AMPA. La quantitat a demanar seria d'uns 200 globus.

-Idea de l'escola de fer un fotolog: panell decoratiu i amb disfresses convidant a les famílies a fer-se una foto. Aquestes fotos es podrien penjar després al blog de l'escola perquè cada família es descarregués la seva

-Idea de l'AMPA de posar un projector i un montatge de fotos de la història de l'escola, que es podria posar al gimnàs, i servir també per l'audiovisual dels castellers.

-Sobre el karaoke, valorem que entre els diferents activitats, si es fa la batuka, si hi ha espectacle, … potser contribuirà més a fer soroll i en principi es descarta per aquesta celebració.

-Plantegem que les portes estiguin tancades per:
.seguretat
.perquè és una festa de i per les famílies de l'escola
.perquè el material, les activitats, l'esmorzar es paguen i es contracten en base als alumnes de l'escola
L'escola no considera un problema que la porta estigui oberta.

-Quant a les invitacions, l'escola convidarà a la part d'Administracions.

En segon lloc, sobre aspectes organitzatius del centre:
-ens mostren el seu descontent per les publicacions que últimament es fan al blog de l'AMPA. Concretament llegeixen l'acta de la última reunió de la comissió de menjador i marquen tots els punts amb què no estan d'acord.
Consideren que semblen inspeccions i que no tenim aquesta capacitat.
I sobre el que es va acordar amb la direcció de l'escola de fer visites sorpresa, ens comuniquen que ja no donen el vist-i-plau.

-sobre les hores que l'AMPA està a l'escola, no volen que estiguem al centre durant les hores lectives i fora de l'horari d'atenció a les famílies. Consideren que l'AMPA ha d'estar a partir de les 16:30 h.
També des del claustre de mestres mostren el seu malestar perquè estem a l'escola durant les hores de classe.

-sobre la carta que vam fer arribar a les mestres el dia de la vaga, diuen que ha molestat a tot el claustre, que és nominativa i que entrem en valoracions que no ens toquen.
Expliquem que aquesta carta no és nominativa ni està signada com a AMPA, sinó que es fa fer adreçada a totes les escoles de Santa Coloma i la signa l'Assemblea Groga Gramenet.

Mirem de fer entendre que a partir de les 16:30 h, als que normalment treballem al despatx, és hora que volem dedicar a la nostra família i a la nostra vida personal, d'aquí que aprofitem les hores lectives per avançar feina.
Que si ens demanen portar la feina a casa no podem estar amunt i avall amb la documentació de l'AMPA, donat tota està al despatx.
Però no hi ha cap entesa per part del centre ni flexibilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada