dimecres, 26 de febrer del 2014

Assemblea Extraordinària de socis



Amb data 25 de febrer de 2014 s'ha celebrat una assemblea extraordinària de socis per renovar la  Junta de l'AMPA.

En primer lloc s'ha donat el nom de les persones que es presentaven als càrrecs. Abans de votar, algunes famílies han demanat si existia algun conflicte entre l'AMPA i la direcció de l'escola.
 S'ha obert un debat entre les diferents postures sobre la situació actual d'aquesta relació, i ha hagut famílies que han supeditat el seu vot i la continuïtat a l'AMPA si la relació amb la direcció de l'escola no era positiva. D'altres famílies han mostrat el suport a la Junta sortint i a la feina del AMPA fins ara.
Finalment, la persona que s'havia presentat per presidenta perquè el càrrec estava buit, ha renunciat i s'ha presentat com a vocal que era el que en principi volia.
S'ha votat els càrrecs presentats i han estat aprovats tots.
Han quedat vacants els de president/a i vicepresident/a.
S'acorda entre els socis obrir un període fins el 6 de març a les 9:30 del matí per tal es presentin persones a aquests càrrecs.
I es convoca a una Assemblea Extraordinària de socis pel mateix 6 de març a les 19 h.
En el cas que no s'ocupin aquests càrrecs, s'haurà de decidir en l’Assemblea extraordinària què es fa, però en principi s’hauria de disoldre l'AMPA i cancel.lar les activitats que fins ara estava desenvolupant. Consultarem a la FAPAC i a la documentació que tenim sobre les AMPA mentrestant quines opcions tenim i què podem fer per poder-ho debatir a l’Assemblea.

En segon lloc, comentem que la Comissió de Menjador té la baixa d'un membre per dimissió, i queda una vacant, de manera que si algú està interessat en formar-ne part passeu pel despatx dins el nostre horari i presenteu-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada