dijous, 25 de setembre del 2014

Assemblea Ciutadana contra la LOMCE


Us convidem a l'ASSEMBLEA CIUTADANA CONTRA LA LOMCE: Dissabte, 27 de setembre,a  Cornellà de Llobregat


Ens complau convidar-vos al primer acte central de la nostra campanya de resistència a la LOMCE.

Serà un acte participatiu on totes i tots hi esteu convidats. Volem sumar forces i enfortir el nostre moviment de resistència a aquesta llei. Com ja sabeu, entre d'altres conseqüències negatives, la LOMCE atempta contra la democràcia en els centres educatius, perquè silencia la nostra veu com a famílies, i també segrega l'alumnat especialment a Secundària

Hem de plantar cara i fer-ho de forma massiva! No hi falteu!


L'acte està obert a la participació de tothom. Sabem que si actuem conjuntament tindrem més força per resistir a la LOMCE.

Com a convidats, comptarem amb els representants d'alguns moviments socials d'èxit com la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i la coneguda Marea Blanca (Asociación para la Defensa de la Sanidad Pública de Madrid). Ens explicaran com s'han organitzat i quines han estat les claus de l'èxit aconseguit.

A més, l'acte està concebut com un taller participatiu per saber què hem de fer per declarar-nos escoles i territoris lliures de la LOMCE. Comptarem amb la plataforma L'Empordà Es Mou i amb la Xarxa d'Escoles Insubmises (XEI).

US HI ESPEREM A TOTES I TOTS!

La vostra assistència és molt important si volem fer visible el nostre rebuig massiu a la LOMCE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada