dilluns, 15 de setembre del 2014

Dimissió en ple de tota la Junta


Benvolgudes famílies,

comencem el curs i en primer lloc us donem la benvinguda a tots i totes!

I en segon lloc comencem amb una novetat important i que ens afecta. I és que un cop reunida la Junta de l'AMPA en aquest inici de curs, hem tingut tres dimissions. Donat les dimissions són del càrrec de presidenta, secretària i tresorer i són càrrecs importants, es va acordar la dimissió en ple de tota la Junta i la convocatòria d'eleccions de manera urgent. Us adjuntem la carta de dimissió que la Glòria, fins ara presidenta, us ha volgut adreçar.

El calendari que es va acordar és el següent:

El 18 de setembre a les 18:30 h. Assemblea Extraordinària de socis amb un únic punt del dia: comunicació de dimissió de membres de la Junta i Convocatòria d'eleccions a la Junta de l'AMPA

Del 22 al 24 de setembre presentació de candidatures als càrrecs: president/a, vicepresident/a, secretari/a, tresorer/a, vocals.
Si necessiteu informació sobre què és un AMPA, o què comporta cada càrrec, teniu informació al nostre blog http://amparieraalta.blogspot.com.es/ o ens podeu preguntar als membres de la Junta.

Del 25 al 26 de setembre exposició dels candidats

El 30 de setembre a les 19 h. Assemblea General de socis per elegir la Junta de l'AMPA

El calendari és apretat per tal de solucionar el tema el més aviat possible i poder tenir una Junta que comenci a treballar pel nou curs el més aviat possible.

Fins el dia 30 de setembre, l'actual Junta queda en funcions i continuarem treballant fins que es resolgui aquesta situació, tot i que hi ha coses que queden parades fins que no hi hagi nova Junta, com el tema de les extraescolars.

Les persones que heu abonat la quota d'AMPA per aquest curs 2014-15, la tenim i en el cas que finalment no hi hagués AMPA, se us retornaria.


Us animem a participar i presentar-vos, l'AMPA és part important i fonamental de l'escola (tot i que la LEC i la LOMCE no pensin igual).

I per qualsevol dubte o consulta ens teniu pel què necessiteu.

Moltes gràcies,


JUNTA AMPA RIERA ALTA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada